Τα πιο… έξυπνα σκεύη για την κουζίνα σας

Δέκα πανέξυπνα σκεύη, gadget και πολυεργαλεία που θα σας κάνουν να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο στην κουζίνα.
Τα πιο… έξυπνα σκεύη για την κουζίνα σας
Ένα σούπερ πρακτικό πολυεργαλείο
Τιμή: 20€
Αγοράστε το online από εδώ



Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, λεμονοστίφτη, τρίφτη για μπαχάρια και (διαφορετικό) για τυριά, διαχωριστή κρόκου-ασπραδιού για τα αυγά σας, ανοιχτήρι για τις κονσέρβες, και μεζούρα για να υπολογίζετε κάθε υλικό στην εντέλεια. Όλα αυτά αποθηκεύονται πανεύκολα, το ένα πάνω στο άλλο, για να μην πιάνουν χώρο στα ντουλάπια σου.

Ένα εργαλείο σερβιρίσματος που… αιωρείται
Τιμή: 17,60€
Αγοράστε το online από εδώ



Σχεδιασμένο έτσι ώστε τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το φαγητό να μην ακουμπούν στον πάγκο της κουζίνας ή στο τραπέζι όταν το αφήνετε κάτω, και να ξοδεύετε λιγότερη ώρα καθαρίζοντας.

Η λύση για να μην αραιώνει ο πάγος τα ποτά σας
Τιμή: 24€
Αγοράστε το online από εδώ



Είναι φτιαγμένο από ανοιξείδωτο ατσάλι, μπαίνει στην κατάψυξη και μετά στο ποτό σας, το οποίο παγώνει χωρίς να αραιώνει. Τέλειο;

Ο τέλειος πλάστης
Τιμή: 16€
Αγοράστε τον online από εδώ



Με χρωματιστές μεζούρες πολλών διαφορετικών μεγεθών, για να πετυχαίνετε πάντα την τέλεια ζύμη για την πίτα ή για την πίτσα σας.

Ένα θερμόμετρο φαγητού με Bluetooth
Τιμή: 64€
Αγοράστε το online από εδώ



Επικοινωνεί με το κινητό σας μέσω Bluetooth, και σας ειδοποιεί πότε το φαγητό είναι έτοιμο, μετρώντας την εσωτερική θερμοκρασία του. Συνδέεται μέχρι και με τέσσερα φαγητά ταυτόχρονα.

Ένας καθαριστής κρεμμυδιών
Τιμή: 13,24€
Αγοράστε τον online από εδώ



Υπόσχεται να κρατήσει την υπέροχη (νοτ) μυρωδιά των κρεμμυδιών μακριά από τα χέρια και τα νύχια σας, ενώ πλένεται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.

Νύχια… αρκούδας για το κρέας
Τιμή: 10€
Αγοράστε τα online από εδώ



Κάνουν το κρέας κομματάκια, ιδανικά για να γεμίσετε πίτες, να οργανώσετε μεξικάνικη βραδιά με tacos, ή να ψήσετε νεοϋρκέζικο pulled pork. Βολεύουν, επίσης, πολύ στο κόψιμο μεγάλων κομματιών, κρατώντας «αντίσταση» για τα μαχαίρια σας.

Ένα ξύλο κοπής για κάθε συστατικό
Τιμή: 20€
Αγοράστε το online από εδώ



Διαθέτει ενσωματωμένες (για εύκολη αποθήκευση) επτά διαφορετικές επιφάνειες κοπής, σε διαφορετικά χρώματα για να αποφεύγονται οι μολύνσεις –άλλη για τυριά, άλλη για ψάρια, άλλη για ψωμί και πάει λέγοντας.

Ένας μύλος για το βούτυρο
Τιμή: 24€
Αγοράστε τον online από εδώ



Τέρμα πια στο βούτυρο που δεν απλώνεται με τίποτα, ή που πρέπει να το αφήσετε εκτός ψυγείου για δύο ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε. Αυτός ο μύλος «τρίβει» ακόμα και κατεψυγμένο βούτυρο σε εύκολες στο άπλωμα λωρίδες.

Κατσαρόλα με ενσωματωμένο σουρωτήρι
Τιμή: 12€
Αγοράστε την online από εδώ



Για να είναι πάντα τέλειες οι μακαρονάδες σας, και για να μην πλένετε εκατό διαφορετικά σκεύη φουσκωμένοι αφού τις φάτε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v