Από πού να ψωνίσω για Χριστούγεννα;

Η εορταστική περίοδος ρίχνει τις τιμές και μας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε χριστουγεννιάτικα δώρα χωρίς να πληρώσουμε πολλά.
Από πού να ψωνίσω για Χριστούγεννα;
Χριστούγεννα, τα καταστήματα ανοιχτά, το δώρο… περιμένει στην τράπεζα και οι προσφορές ελκυστικές. Η Black Friday μπορεί να πέρασε, όμως οι εκπτώσεις παραμένουν στα καταστήματα δίνοντάς μας την ευκαιρία για οικονομικές αγορές σε τρόφιμα, δώρα και είδη διακόσμησης.

Ιδού τι βρήκαμε για ψώνια εορταστικά σε καλές τιμές.

* Παραδοσιακή αξία για τις προμήθειες του εορταστικού τραπεζιού, η Βαρβάκειος ρίχνει τις τιμές σε σχέση με πέρυσι σε βασικά… καλούδια. Αυτή την περίοδο, η γαλοπούλα τιμάται από 5,6 έως 7 ευρώ, το γουρουνόπουλο από 5 ευρώ, το χοιρινό από 3 ευρώ (ανάλογα το κομμάτι), το αρνί και το κατσίκι από 5 ευρώ και το κοτόπουλο από 2,20 έως 3 ευρώ

* Στον Γερμανό, το happy unboxing  φέρνει σειρά προσφορών σε επιλεγμένα μοντέλα Smartphones, Tablets, Laptops, Accessories, Smart gadgets, Games και άλλα. Ενδεικτικά, βρίσκουμε το κομψό smartphone HUAWEI Mate 10 Lite στα 369€, με δώρο το 4G smartphone HUAWEI Y6 2017, αξίας 129€ και το SONY PlayStation 4 1ΤΒ, μαζί με το κορυφαίο FIFA 18 και 2ο χειριστήριο DS4, από 389€ στα 349€.

* Στα Public, οι online αγορές συμφέρουν. Η πλειοψηφία των βιβλίων βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε προσφορές έως 70%, ενώ το iPad σε έκπτωση 11%

* Αν επιλέξετε για τα ψώνια σας τη Στοά Νικολούδη, τότε θα έχετε να επιλέξετε μέσα από 14 καταστήματα με πληθώρα προϊόντων – από κοσμήματα, μέχρι είδη διακόσμησης, μαγειρικής και gadgets – στα οποία θα βρείτε εκπτώσεις από 30% μέχρι 60%. Περισσότερα για τις προσφορές των καταστημάτων της Στοάς εδώ. 

* Ο Κοτσώβολος στον νέο του χριστουγεννιάτικο κατάλογο προσφέρει δεκάδες ηλεκτρικές συσκευές σε μειωμένες τιμές. LG 49UJ701V 49″ Τηλεόραση Smart 4K TV στα 599€ από 649€ στον ανταγωνισμό, Kenwood KVC7320S Chef Titanium Κουζινομηχανή στα 519€ και Samsung HT-J4500 Set Home Cinema στα 199€ είναι μερικές εξ’ αυτών. Δείτε όλο το φυλλάδιο εδώ

* Σε χριστουγεννιάτικο mood η αλυσίδα Media Markt ρίχνει τις τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα της, 466 τον αριθμό. Sony Xperia XA1 στα 220€, τηλεοράσεις Ultra HD από 1049€, κλιματιστικό Hitachi στα 469€, και πολλά ακόμα… καλούδια που μπορείτε να δείτε εδώ.  

* Στα καταστήματα Jumbo – online και μη – τα χριστουγεννιάτικα δώρα έχουν την τιμητική τους σε άκρως χαμηλές τιμές. Δέντρα από 10€, σετ μπάλες των 20 από 1,99€, χριστουγεννιάτικα μπωλ από 1€, στολή Άγιου Βασίλη από 10€ και δεκάδες ακόμα διακοσμητικά και είδη δώρων σε προσφορές που μπορείτε να δείτε εδώ, σας περιμένουν. 

* Στο online κατάστημα Gea Pharmacy μπορείτε να πάρετε ιδέες για δώρα περιποίησης στους αγαπημένους σας, τα οποία την εορταστική περίοδο λανσάρονται σε προσφορές με έκπτωση έως και 50%. Κρέμες περιποίησης, after shave, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορείτε να δείτε εδώ εγγυώνται ότι θα τους… περιποιηθείτε όλους φέτος.  

* Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, Στολίδια, Λαμπάκια απλά, Λαμπάκια LED, Φωτιζόμενα Διακοσμητικά,  Χριστουγεννιάτικες Μπάλες, Γιρλάντες, Προτάσεις Δώρων και πολλά άλλα είδη δώρων βρίσκουμε online και στα φυσικά καταστήματα Praktiker σε σούπερ οικονομικές τιμές. Συγκεκριμένα, Έλατα ύψος 1,80m, απλά και χιονισμένα, δέντρα τοίχου και διακοσμητικά δεντράκια μίνι και σε πουγκί από 20€, λαμπάκια εσωτερικού χώρου από 20€, τρένο μπαταρίας στα 16€ και ηλεκτροκίνητη γουρούνα στα 179€ είναι μερικές από τις προσφορές που βρήκαμε στο φετινό κατάλογο

* Σε Christmas mood η σελίδα με επώνυμα ρούχα Bulldoza, θα έχει κάθε μέρα των γιορτών και μια ξεχωριστή θεματική προσφορά σε μια κατηγορία ρούχων με εκπτώσεις έως και 30% για online αγορές. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι εκπτώσεις τρέχουν σήμερα. 

* Τέλος, το online κατάστημα ρούχων Assos… ξεπουλάει σε γυναικεία φορέματα για το ρεβεγιόν και ρίχνει τις τιμές του έως και 70% σε επιλεγμένα προϊόντα για να ντυθείτε μοδάτα και φτηνά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v