Ηλεκτρικές κουβέρτες: 5 value for money επιλογές

Κρύο καιρός για... ηλεκτρικές κουβέρτες και υποστρώματα, τα οποία θα μας κρατήσουν ζεστούς για να κοιμηθούμε σαν πουλάκια.
Ηλεκτρικές κουβέρτες: 5 value for money επιλογές
Ασφάλεια, ζέστη και... χουχούλιασμα. Τρία κριτήρια που πρέπει να πληροί κάθε ηλεκτρική κουβέρτα που βάζουμε στο κρεβάτι μας.

Δείτε παρακάτω πέντε value for money επιλογές.

Izzy SS01-0815B
Τιμή: 22, 90€

Μονή κουβέρτα με 3 επίπεδα θερμοκρασίας. Μπορεί να καλύψει ένα ολόκληρο μονό κρεβάτι ή τη μία μεριά ενός διπλού κρεβατιού με άνεση. Έχει ισχύ 60 Watt αρκετή ώστε να θερμανθεί ιδιαίτερα γρήγορα κατά την πρώτη λειτουργία. Το υπόστρωμα μπορείς να πλυθεί τόσο στο χέρι όσο και στο πλυντήριο.

Pitsos GUB1090W
Τιμή: 39, 90€ 

Μονό θερμαινόμενο υπόστρωμα με 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας για καλύτερη προσαρμογή της θερμότητας και ισχύ 90 Watt για ταχεία θέρμανση. Διαθέτει χειριστήριο με ένδειξη LED για εύκολο έλεγχο, το οποίο είναι αποσπώμενο χειριστήριο για εύκολο πλύσιμο του υποστρώματος ακόμη και σε πλυντήριο ρούχων. Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 12 ώρες συνεχούς χρήσης για την πρόληψη της λειτουργίας χωρίς επίβλεψη και υποστηρίζει αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση υπερθέρμανσης.

Beurer TS 26
Τιμή: 69€ 

Διπλη κουβέρτα με συνολική ισχυ 130 Watt και 3 επίπεδα θερμοκρασίας. Καλύπτεται και απο τις δύο πλευρές του με μαλακό Fleece ύφασμα. Το ύφασμα πλένεται στο πλυντήριο, ενώ διαθέτει 2 αποσπώμενα χειριστήρια.

Rohnson R-035
Τιμή: 54, 90€ 

Διπλό θερμαινόμενο κάλυμμα στρώματος με πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας, με αποσπώμενο ψηφιακό χειριστήριο λειτουργίας με LED ενδείξεις. Διαθέτει χρονοδιακόπτης λειτουργίας με ρύθμιση 1-10 ωρών και υποστηρίζει αυτόματη διακοπή μετά από 8 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο ή στο χέρι.

Imetec 16345 Express
Τιμή: 109,90€

Διπλό θερμαινόμενο υπόστρωμα με τεχνολογία Express για ταχύτατη θέρμανση, το οποίο θερμαίνει με διπλάσια ισχύ στα πρώτα 10 λεπτά λειτουργίας όταν το κρεβάτι είναι κρύο. Διαθέτει αποσπώμενο ηλεκτρονικό χειριστήριο LED 3 θερμοκρασιών και θερμαίνεται στην επιλεγμένη θερμοκρασία σε 5 λεπτά, τρεις φορές πιο γρήγορα. Έχει σύστημα ασφαλείας ELectro Block
και πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο στους 40°C.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v