Σούπερ γκάτζετ για λαχταριστό πρωινό

Δροσεροί χυμοί, αυγά όπως ακριβώς τα θέλετε, λαχταριστές τηγανίτες και άψογες ομελέτες. Τα καλύτερα γκάτζετ για να φτιάξετε λαχταριστό πρωινό.
Σούπερ γκάτζετ για λαχταριστό πρωινό

Πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να… ξυπνήσουμε νωρίς στο ξενοδοχείο. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν μπορούσατε να έχετε «αστεράτο» πρωινό στο σπίτι σας, εύκολα και γρήγορα κάθε πρωί;

Τα παρακάτω εργαλεία εγγυώνται πρωινό και brunch που θα κάνουν τους απανταχού μπουφέδες να ζηλέψουν.

Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker

30€ από εδώ

Η απόλυτη τοστιέρα για να φτιάξετε το απόλυτο – αμερικάνικου τύπου – σάντουιτς με αυγό, τυρί, ψωμάκι και αλλαντικά σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να λερώσετε καν τα χέρια σας ούτε τον πάγκο της κουζίνας.

Egg Genie

20€ από εδώ

Σκληρά, μελάτα ή μέτρια; Όπως και αν σας αρέσουν τα αυγά σας αυτή η συσκευή τα «βράζει» όπως της… πείτε και κλείνει αυτόματα όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Στο κάτω της μέρος μάλιστα υπάρχει ξεχωριστός χώρος για αυγά ποσέ.

Oster 2-Pound Bread Machine

56€ από εδώ

Ζεστό ψωμάκι ή bagels κατευθείαν από τον φούρνο… σας. Η συσκευή αυτή ψήνει εύκολα και γρήγορα λαχταριστό homemade ψωμάκι και bagel κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να προσθέσετε τα υλικά στο εσωτερικό της. 

3-In-1 Breakfast Station

68€ από εδώ

Το ότι δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο πρωινό. Αυτή η όλα-σε-ένα συσκευή περιλαμβάνει καφετιέρα για γαλλικό καφέ, φουρνάκι και αντικολλητικό τηγάνι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;    

Pancake Batter Dispenser

18€ από εδώ

Τηγανίτες: τόσο νόστιμες, τόση… ταλαιπωρία για να ομογενοποιηθούν και να αποκτήσουν το κατάλληλο σχήμα, τόσα σκεύη για πλύσιμο. Η συγκεκριμένη συσκευή απλοποιεί κατά πολύ την κατάσταση και σας βοηθά να φτιάξετε εύκολα τηγανίτες, αλλά και donuts, βάφλες και cupcakes.

4-In-1 Multifunctional Blender

30€ από εδώ

Αν σας αρέσουν οι φρουτώδεις γεύσεις το πρωί, τότε αυτό το πολύ-μπλέντερ είναι φτιαγμένο για εσάς. Πέρα από το να φτιάχνει άψογα smoothies, το μπλέντερ κάνει χυμούς, ενώ διαθέτει επτά διαφορετικά δοχεία για να πάρετε… πακέτο για τη δουλειά τα ροφήματά σας.

Omelet Maker

75€ από εδώ

H ομελέτα στο σπίτι είναι δύσκολη υπόθεση. Ένα λάθος στο γύρισμα και… μεταμορφώνεται σε scrambled eggs. Η εν λόγω «ψηστιέρα» σας βοηθά να φτιάξετε την τέλεια ομελέτα, στο τέλειο σχήμα.

Obol

17€ από εδώ

Επιτέλους, λύση στο… αιώνιο πρόβλημα των υπερβολικά μουλιασμένων δημητριακών στο γάλα. Ένα μπολ το οποίο διαχωρίζει άψογα τα δημητριακά από το γάλα, επιτρέποντάς σας να βάζετε λίγα-λίγα δημητριακά και άρα να τα διατηρείτε τραγανά για περισσότερο χρόνο.

Mr. Tea

22€ από εδώ

Αν είστε άνθρωπος του τσαγιού, τότε αυτός ο.. κύριος αποτελεί μια άκρως στιλάτη επιλογή για να φτιάξετε το τσάι σας σε ζεστό νερό. Είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να «αράζει» στο χείλος του ποτηριού, και ανοίγει για να φιλοξενήσει στην κοιλιά του οποιοδήποτε τσάι.

Norpro Egg Rite

7€ από εδώ

Πότε πρέπει να βγάλετε τα αυγά από το βραστό νερό για να τα απολαύσετε όπως πρέπει; Αφήστε κατά μέρος τις μαντείες και χρησιμοποιήστε αυτόν τον αδιάβροχο μετρητή ο οποίος εγγυάται ότι θα έχετε τέλεια αυγά, κάθε φορά.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v