Πού θα βρείτε φθηνά χριστουγεννιάτικα στολίδια online

Οκτώ διαδικτυακές διευθύνσεις για να ανανεώσετε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας έγκαιρα και οικονομικά και να στολίσετε γιορτινά το σπίτι σας.
Πού θα βρείτε φθηνά χριστουγεννιάτικα στολίδια online
Θέλετε να ανανεώσετε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σας, αλλά δεν έχετε τον χρόνο να τρέξετε στα καταστήματα ή την αντοχή να ξετρυπώσετε όσα σας αρέσουν σε μέρη γεμάτα κόσμο και φασαρία; Επισκεφθείτε τα παρακάτω οκτώ e-shops και κάντε τις αγορές για το γιορτινό σας σπίτι γρήγορα και οικονομικά.

*ChristmasShop.gr 
Δέντρα, στολίδια, λαμπάκια και διάφορα διακοσμητικά είδη σε τιμές που ξεκινούν από 1€, έρχονται στο σπίτι σας δωρεάν για αγορές άνω των 39€. Μάλιστα, αυτή την περίοδο για αγορές άνω των 50€ έχετε έκπτωση 5€ (ισχύει για την πρώτη σας αγορά μέχρι 30/11).

*BigStore.gr
Πάνω από 1.000 διαφορετικά δέντρα κάθε χρώματος και μεγέθους, χιλιάδες μπάλες, στολίδια, λαμπιόνια, φωτοσωλήνες, χριστουγεννιάτικα καράβια και κατασκευές, σκούφοι, κρεμαστά, γούρια και ζωάκια βρίσκονται στις διαδικτυακές βιτρίνες του BigStore, στο οποίο «τρέχει» προσφορά -10€ για online αγορές άνω των 100€. Η παράδοση στο σπίτι σας είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€.

*EchoDeco.gr 
Από 0,60€ ξεκινούν οι τιμές για τα ντιζαϊνάτα στολίδια του EchoDeco. Εδώ θα βρείτε μάλιστα ολοκληρωμένες προτάσεις στολισμού (με δέντρα, λάμπες και στολίδια) ή έτοιμα στολισμένα δέντρα με θεματικές όπως "νοσταλγία", "χρυσό κι ασήμι", "παιδικό όνειρο", "ρομαντισμός", "ρετρό Χριστούγεννα" κ.α. Οι αποστολές είναι δωρεάν για αγορές άνω των 80€ ή για παραλαβή από τα γραφεία της εταιρίας.

*e-Jumbo.gr
Από τις οικονομικότερες προτάσεις για basic διακόσμηση – χωρίς δάφνες υψηλής αισθητικής ωστόσο – το ηλεκτρονικό κατάστημα των Jumbo διαθέτει μίνι δεντράκια από 1,50€, δίμετρα δέντρα από 29,99€, στολίδια από 0,50€, κορδέλες από 1€, φάτνες από 2€ και προϊόντα όπως τεχνητό χιόνι, πάχνη ή χρυσαφένια σπρέι κάτω του 1€.

*Epilegin.gr
Τεράστια ποικιλία σε πρωτότυπες διακοσμητικές προτάσεις για τις γιορτές διαθέτει το συγκεκριμένο e-shop. Εδώ βρήκαμε για παράδειγμα οικολογικά στολίδια από ξύλο και λινάτσα, ζαχαρωτά διακοσμητικά, λούτρινα στολίδια, χριστουγεννιάτικα κηροπήγεια, μπισκοτιέρες, καρουζέλ, φωτειζόμενα σπιτάκια, φουσκωτά, γιρλάντες, LED στολίδια, διακοσμητικά και κάλτσες πόρτας και οροφής, αυτοκόλλητα τζελ και πολλά ακόμη προϊόντα. Η παράδοση είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€.

*Zaros.order4all 
Λίγα αλλά πολύ όμορφα και προσεγμένα γιορτινά στολίδια βρήκαμε σε αυτό το e-shop, από μάλλινα κρεμαστά και ξύλινα καρτουνάκια μέχρι περίτεχνα γούρια, γυάλινες μπάλες και ακρυλικές νιφάδες σε τιμές περί τα 2,50€ το τεμάχιο.

*Myseason.gr
Εκτός από τα SOS αξεσουάρ των γιορτών (δέντρο, μπάλες, διακοσμητικά, φάτνες), στο εξειδικευμένο στα εποχιακά προϊόντα e-shop βρήκαμε ιδιαίτερες συνθέσεις, όπως χορωδίες, φωτιζόμενα σπιτάκια, καρουζέλ, ποδιές και υφάσματα, ζαχαρωτά, γιορτινούς αρλεκίνους, λουλούδια και κλαδιά, φιόγκους, γιορτινά φανάρια, επιτραπέζια διακοσμητικά ή κεριά, μπισκοτιέρες, τραπεζομάντιλα και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου. Τα δέντρα ξεκινούν από τα 15€ και τα σετ με 18 γυάλινες μπάλες από 4,50€.

*Ikea.gr 
Τα καταστήματα Ikea βάζουν κι αυτά τα γιορτινά τους και γεμίζουν τους χώρους τους με μπάλες, κεριά, κηροπήγια, φαναράκια, γιορτινά φυτά σε κασπό, διακοσμητικά φωτιστικά, χριστουγεννιάτικα χαρτιά, υφάσματα, σκεύη σερβιρίσματος, σουπλά, μαξιλαράκια, ριχτάρια, παιχνίδια, μέχρι και χριστουγεννιάτικα χαλιά. Δείτε τα όλα στο παραπάνω link. Το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v