Πόσο θα μου στοιχίσει το catering για το σπίτι;

Εντοπίσαμε τις ποιοτικότερες και τις οικονομικότερες επιλογές για catering… κατ’ οίκον, αν ετοιμάζετε πάρτι στο σπίτι και «δεν το έχετε» με την μαγειρική.
Πόσο θα μου στοιχίσει το catering για το σπίτι;
Αποφασίσατε να καλέσετε κόσμο στο σπίτι για να γιορτάσετε τη γιορτή σας/ τα γενέθλια του παιδιού σας/ τον γάμο σας/ μια επέτειο ή οτιδήποτε άλλο αξίζει… φιέστας, αλλά δεν θέλετε να ασχοληθείτε καθόλου με τα της κουζίνας; Οι υπηρεσίες catering που παρέχονται για… κατ’ οίκον μπουφέ είναι σε αυτή την περίπτωση μονόδρομος, και προσφέρονται σε ικανοποιητική γκάμα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε για παράδειγμα να έχετε μόνο το φαγητό ή να σας παρέχουν και τα έπιπλα του μπουφέ ή το σέρβις για την ημέρα του πάρτι σας, ενώ θα βρείτε και πολλά διαφορετικά μενού, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται ανάλογα το είδος finger food που θα επιλέξετε.

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παραθέτουμε μερικές από τις δοκιμασμένες εταιρίες catering για το σπίτι, μαζί με ενδεικτικές τιμές για να έχετε μια ιδέα πόσο θα σας στοιχίσει.

Golden Catering
Προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για dinner party ή παιδικό πάρτι στον χώρο σας, καθώς προσαρμόζει τα νόστιμα μενού της ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, δημιουργεί εκλεπτυσμένους μπουφέδες με σπιτικές μεσογειακές γεύσεις, ολοκληρώνει την παρασκευή τους λίγο πριν την εκδήλωση και μεταφέρει τα φαγητά σε ειδικά ισοθερμικά κουτιά και ανοξείδωτα σκεύη για να είναι όσο πιο φρέσκα γίνεται. Στις παροχές της Golden Catering περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός, ενώ αναλαμβάνει αν το θέλετε να διαμορφώσει ειδικά τον χώρο σας και την ηχητική και φωτιστική κάλυψη του χώρου, να φέρει καρότσι παγωτού για τα παιδιά, να κάνει θεματικούς στολισμούς, να στήσει μίνι παιδότοπους ή να προσφέρει υπηρεσίες face painting, θεατρικά παιχνίδια και άλλα δημιουργικά happenings για παιδιά. Για τις τιμές, αναλόγως παροχών και μενού, μπορείτε να επικοινωνείτε εδώ.

Petit Catering
Αναλαμβάνει το catering των γιορτών σε σπίτια και γραφεία, και προσφέρει διάφορα μενού από τα οποία μπορούμε να διαλέξουμε. Το πιο οικονομικό είναι αυτό εδώ για μια μίνι γιορτή 20 ατόμων με μπουρεκάκια, πεϊνιρλί, κεφτεδάκια, φιλέτα κοτόπουλου, μίνι τυλιχτό λουκάνικο, μίνι hot dog, μπόμπα φέτας και σαλάτα ζυμαρικών, στα 116,50€ ή στα 99€ για παραλαβή από το κατάστημα. Υπάρχει επίσης μενού 30 ατόμων με 120€ (για παραλαβή από το κατάστημα ή 155€ με παράδοση σε όλη την Αττική) με mini spring rolls, τυροπουγκάκια, κεφτεδάκια, σουβλάκια κοτόπουλο, σαλάτα Καίσαρα, μπόμπα λιαστής ντομάτας και σος μπάρμπεκιου.

Ζαχαράκης Catering
Η συγκεκριμένη εταιρία catering έχει μια πρόταση για κάθε περίσταση (εταιρική εκδήλωση, γάμος, βάπτιση, catering στο σπίτι, καρότσι παγωτού κ.α.) αλλά ιδιαίτερα συμφέρον είναι το μενού για παιδικό πάρτι, του οποίου οι τιμές χρεώνονται κατ’ άτομο και κυμαίνονται στα 1,70€ ανά παιδί (π.χ. τυροπιτάκι, πίτσα, κεφτεδάκι, πιροσκί λουκάνικο και μπόμπα ζαμπόν τυρί) και στα 2,60€ ανά ενήλικα (π.χ. με σουβλάκι μίνι χοιρινό και κοτόπουλο, μίνι μπιφτέκι σχάρας, χωριάτικη τυρόπιοτα, κις λορέν).

m+m Catering services
Στα 110€ για γεύμα 30 ατόμων τιμάται η προσφορά του m+m, που περιλαμβάνει τυροπιτάκια, τριγωνάκια πίτσας σπέσιαλ, καλτσούνι με ανθότυρο, κεφτεδάκια, κοτοκροκέτες, μίνι χοτ ντογκ, λουκάνικο τυλιγμένο με μπέικον και μίνι spring rolls λαχανικών. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός και ο ΦΠΑ. Για μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες γιορτές, υπάρχει η επιλογή του όρθιου μπουφέ με χορταστικό μενού finger food, ανοιχτό μπαρ, τραπέζια ντυμένα με λινά τραπεζομάντιλα, πορσελάνινα πιάτα, ποτήρια, εξοπλισμός μπουφέ και δύο σερβιτόροι, στα 13€ το άτομο (χωρίς ΦΠΑ). 

Premier Catering
Ανάμεσα στις υπηρεσίες του Premier περιλαμβάνεται και το μενού Finger Box, κατάλληλο για πάρτι γάμου/νυφικού κρεβατιού, γενέθλια ή ένα κοκτέιλ παρτι. Στοιχίζει 10€ το άτομο (μίνιμουμ 80 καλεσμένοι) και περιλαμβάνει burger, σνίτσελ, spring rolls, tapas, σουβλάκια κοτόπουλου, rolletos, μπρουσκέτες, σφηνάκι σαλάτας Καίσαρα με πληγούρι και κοτόπουλο, φοκάτσια μαργαρίτα και κρουασάν με γαλοπούλα. Η προσφορά ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα.

Φούρνος Βενέτη
Η γνωστή αλυσίδα φούρνων αποτελεί μία εγγυημένη σε γεύση και ποιότητα λύση αν ψάχνετε μια λύση γρήγορου μπουφέ χωρίς service και με δική σας «επιμέλεια» στο στήσιμο. Εδώ θα βρείτε μινι ρολά (από 14,50€ το κιλό), πίτσες (από 13,50€ το κιλό), μπόμπες κοτοσαλάτας/γαλοπούλας/χοιρινής ωμοπλάτης (16,50€ το κιλό), πηλιορείτικες πίτες ταψιού (τυρί, κολοκύθι, κοτόπουλο ή χόρτα, 15,96€ το κιλό) και θα τις παραγγείλετε με έκπτωση 20% μέσω e-food.gr για να έρθουν ως την πόρτα σας.

Aria.gr
Από τα πιο προσεγμένα catering με πολλά ειδικά μενού για κάθε περίσταση, το Aria ετοιμάζει φρεσκομαγειρεμένα εδέσματα για τα γενέθλια, την ονομαστική σας γιορτή, μία εκδήλωση στο γραφείο ή απλώς μια χαλαρή συγκέντρωση με φίλους. Το μενού Celebration box party food για 30 άτομα, για παράδειγμα, στοιχίζει 330€ (με ΦΠΑ) και περιλαμβάνει ποικιλία κρύων και ζεστών φαγητών καθώς (μπριός αλλαντικών, φωλιές chicken nuggets, ζυμαρικά, βραχάκια παρμεζάνας, τυροπιτάκια, μπιφτεκάκια με μπέικον, Peking duck τυλιγμένη σε πιτούλες, wraps τόνου, tramezzini σικάλεως με σολομό) και επιδορπίων. Δεν παρέχεται service, αλλά καλαίσθητα σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης, χαρτοπετσέτες, χάρτινα ποτήρια και τραπεζομάντιλο, καθώς και οδηγίες για σωστό ζέσταμα και σερβίρισμα των εδεσμάτων. Δείτε περισσότερα μενού για διαφορετικές περιστάσεις εδώ

Βάρσος Catering
Ειδικεύεται στα παιδικά πάρτι και ετοιμάζει κλασικά εδέσματα που χρεώνονται ανά τεμάχιο ή με το κιλό. Εδώ θα βρείτε τις τιμές, που ξεκινούν από τα 0,40€ για τις ζύμες (τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια κλπ), από 0,50 ως 1,35€ για πιτσάκια και σαντουιτσάκια, από 16,80 το κιλό για μπόμπες μπριός, ενώ ετοιμάζονται και καναπεδάκια, σαλάτες και ποικιλίες finger food σε διάφορες τιμές. Οι τούρτες γενεθλίων κυμαίνονται στα 8,40€ το κιλό. Εδώ, ωστόσο, θα βρείτε και τέσσερις επιλογές μενού 30 ατόμων για γιορτές και παιδικά πάρτι από 89 ως 119€ (χωρίς ΦΠΑ). Όλα τα μενού παραδίδονται δωρεάν στον χώρο σας ζεστά - για εξτρά παροχές (εξοπλισμό, σέρβις), επικοινωνήστε με την εταιρία.

Δεληολάνης
Ενδιαφέρουσες προσφορές διαθέτει το Deliolanis Catering, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, στα online κουπόνια εκπτώσεών του, στα οποία περιλαμβάνεται και μενού για παιδικό πάρτι 25 ατόμων από 95€ ή πάρτι στο γραφείο 15 ατόμων από 65€. Περιλαμβάνουν τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, μπόμπα ζαμπόν τυρί ή ροκφόρ, κεφτεδάκια ή μπιφτέκια, σουβλάκια χοιρινό ή κοτόπουλο, σαλάτα και δώρο μία τούρτα 2,5 κιλών ή γλυκά για 15 άτομα αντίστοιχα.

SV Catering
Από 7 ως 12€ το άτομο κυμαίνονται οι τιμές του SV για παιδικό/νυφικό πάρτι (περιλαμβανομένου του πλήρους εστιατορικού εξοπλισμού του μπουφέ). Τα μενού για «νυφικό κρεβάτι» για παράδειγμα περιλαμβάνουν ποικιλίες τυριών, κριθαρομπουκιές, κρεπες, σουφλέ, τορτελίνια, σουβλάκια, μπουκίτσες κοτόπουλο, ρολό χοιρινού και spring rolls και του παιδικού πάρτι περιλαμβάνουν χαμπουργκεράκια, μπόμπες, πατατοκροκέτες, σουβλάκια, φλογέρες και μπιφτεκάκια.

Γρηγόρης Μικρογεύματα
Η γνωστή αλυσίδα μικρογευμάτων προσφέρει catering λύσεις από 2,85€ το άτομο (ελάχιστη παραγγελία, 12 άτομα). Το οικονομικότερο μενού, επί παραδείγματι, περιλαμβάνει τυροπιτάκια κουρού, χωριάτικα σπανακοτυροπιτάκια, ζαμπονοτυροπιτάκια, πιτσάκια σπέσιαλ και κρουασίνια παρμεζάνας. Υπάρχει επίσης ακόμη οικονομικότερο «γλυκό μενού» (1,75€ το άτομο) με μίνι πραλίνα, μίνι ντόνατς, κουλουράκια κανέλας και μίνι κρουασάν. Την παράδοση στον χώρο σας την αναλαμβάνει η εταιρία, ενώ για παραγγελίες άνω των 50€ παρέχεται έκπτωση 10%.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v