10 αγορές για καλύτερο ύπνο

Θέλετε να απολαύσετε την πιο ξεκούραστη στιγμή της ημέρας όπως της αρμόζει; Ιδού δέκα προϊόντα που εγγυώνται καλύτερο ύπνο.
10 αγορές για καλύτερο ύπνο
Ύπνος: το άλφα και το ωμέγα για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Κι όμως, δεν του δίνουμε την πρέπουσα σημασία και καταλήγουμε να… σερνόμαστε σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν άραγε λύσεις για να καλυτερέψουμε την ποιότητά του;

Υπάρχουν, και τις έχουμε παρακάτω.

Σεντόνια πολυτελείας

Υπάρχουν σεντόνια και σεντόνια στην αγορά. Κάποια απλά «κάνουν τη δουλειά» τους, ενώ άλλα σας κάνουν να νοιώθετε σαν κοιμάστε σε… συννεφάκια. Όπως αυτά εδώ, για παράδειγμα. 

Ιμάντες καλύμματος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να κοιμάστε και τα σεντόνια να φεύγουν αφήνοντάς σας εκτεθειμένους στο στρώμα. Αυτοί εδώ οι ιμάντες… φροντίζουν αυτό να μην ξανασυμβεί ποτέ. 

Ανατομικό μαξιλάρι

Αν θέλετε να κοιμάστε σαν… αγγελούδια, χωρίς να ξυπνάτε την επόμενη μέρα με πόνους στη μέση και τον αυχένα, ένα ανατομικό μαξιλάρι αφρού είναι η κατάλληλη αγορά. Δείτε εδώ ένα τέτοιο.

Ολόσωμο μαξιλάρι

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο αναπαυτικό από ένα μαξιλάρι για… όλο το σώμα; Ούτε εμείς. Δείτε το εδώ.

Μάσκα ύπνου

Το φως – ακόμα και ελάχιστο να είναι – μπορεί να διαταράξει την γαλήνη του ύπνου. Γιατί να το αφήσετε να παρεισφρήσει στα όνειρά σας; Μια μάσκα ύπνου θα σας εξασφαλίσει την ηρεμία που τόσο χρειάζεστε. 

Θερμαινόμενο υπόστρωμα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τις κρύες ημέρες του χειμώνα από το να ξαπλώνετε πάνω σε ένα «χουχουλιαστό» και ζεστό στρώμα. Όπως αυτό εδώ.

Αρωματικό χώρου

Τα ανακουφιστικά αρώματα, όπως το άρωμα λεβάντας, βοηθούν πολύ κόσμο να κοιμηθεί σαν… μωράκι. Αυτή εδώ η συσκευή εγγυάται όνειρα… αρωματικά. 

Μουσικό μαξιλάρι

Τι θα λέγατε για μερικούς γαλήνιους ήχους που θα σας αποκοιμίσουν σε χρόνο ντε τε; Αυτό εδώ το μαξιλάρι συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και εγγυάται χαμηλόφωνες μελωδίες για ήρεμα ΖΖΖΖΖΖ… 

Ωτοασπίδες

Κοιμάστε καλύτερα σε απόλυτη ησυχία; Ένα ζευγάρι ωτοασπίδες, όπως αυτές εδώ, θα εξασφαλίσουν απόλυτη ηρεμία. 

Ήπιο ξυπνητήρι

Κανένα ξυπνητήρι δεν είναι αγαπητό - εκ φύσεως. Όμως αυτό εδώ το μαραφέτι σας ξυπνά όσο πιο ήπια γίνεται αυξάνοντας σταδιακά το (φυσικό) φως στον χώρο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v