Καναπέδες: Αγορές για ατελείωτο… άραγμα

Γωνιακοί, διθέσιοι, τριθέσιοι, καναπέδες – κρεβάτια, στιλάτοι και πέρα για πέρα… χαλαρωτικοί. «Καναπεδάτες» αγορές για χειμωνιάτικο άραγμα.
Καναπέδες: Αγορές για ατελείωτο… άραγμα
Ένας καναπές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός καθιστικού. Προσφέρει άνεση, στιλ και «γεμίζει» τον χώρο του σαλονιού αυξάνοντας την χωρητικότητα του στις παρεΐστικες μαζώξεις. Αν αυτή η περίοδος σας βρίσκει σε κατάσταση αναζήτησης καναπέ, έχουμε μερικές μοντέρνες, value for money και άκρως… αναπαυτικές προτάσεις.

Kαναπές Ricci

Γωνιακός καναπές σε ύφασμα τύπου microfibra σε λειτουργικές διαστάσεις που γίνεται κρεβάτι και μπαούλο. Σαν κρεβάτι φιλοξενεί άνετα δύο άτομα, ενώ διαθέτει και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Βγαίνει σε κόκκινο και γκρι χρώμα. Τιμή: 198€ από εδώ.

Γωνιακός καναπές Home Markt

Αποτελείται από ανθεκτικό ξύλινο σκελετό και επένδυση από ύφασμα ποιότητας σε γκρί-ανθρακί χρώμα. Είναι επίσης αναστρέψιμος, δηλαδή μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε αριστερή ή δεξιά γωνία. Βγαίνει σε γκρι, ανθρακί και μωβ χρώμα. Τιμή: 219€ από εδώ. 

Καναπές Dream

Γωνιακός καναπές σε εκρού απόχρωση, με δυνατότητα τοποθέτησης του ανάκλιντρου είτε δεξιά είτε αριστερά και σκελετό από έλατο και μοριοσανίδα. Το ύφασμα είναι από πολυεστερική ίνα και διατίθεται επίσης σε απόχρωση μπεζ/καμηλό. Τιμή: 499€

Καναπές  κρεββάτι Sarti

Με στιλάτο σχεδιασμό, ύφασμα microfibre και εύκολο μηχανισμό ανάκλισης τύπου «κλικ κλακ», αυτός ο καναπές γίνεται διπλό κρεβάτι και είναι ιδιαίτερα αναπαυτικός. Βγαίνει σε μαύρο χρώμα με ασημένια πόδια. Τιμή: 97€ από εδώ. 

Τριθέσιος καναπές Kivik

Η σειρά καθιστικού Kivik από τα ΙΚΕΑ διαθέτει μαλακά, βαθιά καθίσματα και προσφέρει άνεση και στήριξη για την πλάτη. Ο συγκεκριμένος καναπές είναι δερμάτινος, μεγάλης αντοχής και συνδυάζεται με μία ή περισσότερες σεζλόνγκ χάρη στα αφαιρούμενα μπράτσα του. Τιμή: 949€ από εδώ

Διθέσιος καναπές Klippan

Διθέσιος καναπές από μασίφ με υφασμάτινο κάλυμμα το οποίο αφαιρείται και πλένεται σε πλυντήριο ρούχων. Επίσης από τα ΙΚΕΑ μπορείτε να πάρετε έξτρα καλύμματα για τον καναπέ ώστε να μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε το χρώμα του. Τιμή: 159€ 

Διθέσιος καναπές Lamda

Με την σφραγίδα και την ποιότητα ΕΝΤΟΣ, ο εν λόγω καναπές είναι ιδανικός για μικρούς χώρους, ενώ διατίθεται και σε τριθέσια έκδοση με δυνατότητα επιλογής υφάσματος από τρεις κατηγορίες και 21 διαφορετικές αποχρώσεις. Η διθέσια βερζιόν κοστίζει 279€.

Καναπές κρεβάτι Trendo

Ακόμα μια μοντέρνα πρόταση από τα ΕΝΤΟΣ, αυτός ο άνετος καναπές μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι και διατίθεται με ενισχυμένα μαξιλάρια για έξτρα άνεση κατά τη χρήση. Θα τον βρείτε σε έξι εναλλακτικές αποχρώσεις. Τιμή: 299€. 

Καναπές κρεβάτι Padova

Σε προσφορά από τα Praktiker, ο καναπές αυτός διατίθεται σε μπεζ απόχρωση υφάσματος και σκελετό από croco τεχνόδερμα σε δύο διθέσια και τριθέσια έκδοση. Ο διθέσιος κοστίζει 129€ και ο τριθέσιος 159€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v