Αιώρες: 5 ιδέες για αράγματα στο μπαλκόνι σας

Πολύχρωμες, οικονομικές και άκρως καλοκαιρινές. Πέντε ωραιότατες αιώρες που θα φέρουν το καλοκαίρι (μαζί με την Καραϊβική) στο μπαλκόνι σας.
Αιώρες: 5 ιδέες για αράγματα στο μπαλκόνι σας
Δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε ιδανικότερο μεσημέρι καλοκαιριού από εκείνο που σε παίρνει ο ύπνος στην αιώρα ενώ διαβάζεις το αγαπημένο σου βιβλίο με τα τζιτζίκια για soundtrack. Και αν νομίζετε ότι χρειάζεστε έναν σκιερό κήπο ή μια ακριβή βάση για να στήσετε την αιώρα σας, να σας πούμε ότι το μπαλκόνι σας αρκεί μια χαρά, αρκεί να έχει δύο σταθερά σημεία (π.χ. έναν τοίχο και μια κολώνα, ή δύο τοίχους σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους) για να στερεώσετε τα γαντζάκια της αιώρας σας. Ιδού πέντε οικονομικότατες αιώρες που εντοπίσαμε σε ηλεκτρονικές και μη βιτρίνες, για να φέρετε την Τζαμάικα στο μπαλκόνι σας.

Αιώρα The Dream Catcher από το La Casa de Hamacas
Τιμή: 30€ η μονή, 40€ η διπλή 
Αγοράστε την online από εδώ ή κλείστε ραντεβού για να τη δείτε από κοντά (στα τηλέφωνα 6975 630049 και 6977 501318)

Παραδοσιακή αιώρα φτιαγμένη στο Εκουαδόρ, από το Σπίτι της Αιώρας που φέρνει τις πολύχρωμες αιώρες του από τη Λατινική Αμερική. Είναι τεράστια σε μέγεθος (2,20 ωφέλιμο μήκος επί 1,20 ωφέλιμο πλάτος), 100% βαμβακερή και σηκώνει μέχρι και 160 κιλά. Διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα.

Αιώρα πολύχρωμη με ξύλο και κρόσια από το Praktiker
Τιμή: 21,99€ 
Αγοράστε την online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα Praktiker

Σούπερ καλοκαιρινά χρώματα, 100% βαμβακερό ύφασμα και ξύλα στις άκρες της για έξτρα σταθερότητα. Οι διαστάσεις της είναι ιδανικές για ένα άτομο, στα 200x80 εκατοστά.

Διπλή αιώρα από το Sports Store
Τιμή: 24,90€ 
Αγοράστε την online από εδώ
Ιδανική για καλοκαιρινές αγκαλιές, χωρά μια χαρά δύο άτομα χάρη στις μεγάλες της διαστάσεις (200x150 εκατοστά). Είναι φτιαγμένη από βαμβακερό ύφασμα και μπορεί να σηκώσει μέχρι και 150 κιλά.

Αιώρα Riso από το Ikea
Τιμή: 29€ 
Αγοράστε την online από εδώ ή βρείτε την στα καταστήματα ΙΚΕΑ

Μεγάλες διαστάσεις (265x150 εκατοστά), ανθεκτικό ύφασμα πολυεστέρα και τσεπάκι στο πλάι για το κινητό ή τα περιοδικά σας συγκαταλέγονται στα δυνατά χαρτιά της. Κρεμιέται εύκολα από τα γαντζάκια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία της, για να μην σπαζοκεφαλιάζετε με κόμπους και δεσίματα.

Αιώρα με δίχτυ από το You.gr
Τιμή: 9,10€ 
Αγοράστε την online από εδώ

Ίσως η πιο οικονομική αιώρα της αγοράς, είναι άκρως καλοκαιρινή με τα κίτρινα και μπλε δίχτυα της, και φτιαγμένη από ανθεκτικό ακρυλικό.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v