Ψησταριές για σπίτι: Πρακτικές αγορές…χωρίς κάρβουνο

Έχετε περιορισμένο χώρο στο σπίτι και θέλετε μια «καθαρή» λύση χωρίς φωτιές, κάρβουνα και ταλαιπωρία; Προτείνουμε πρακτικές ψησταριές για το σπίτι για κάθε βαλάντιο. 
Ψησταριές για σπίτι: Πρακτικές αγορές…χωρίς κάρβουνο
Το ψήσιμο είναι απόλαυση. Είναι όμως και ταλαιπωρία. Τι γίνεται αν δεν μπορούμε ή αν δε θέλουμε να ασχοληθούμε κάρβουνα, φωτιές, κάπνα και… μουτζούρες; Τι επιλογές έχουμε αν θέλουμε κάτι «καθαρό» και εξίσου αποτελεσματικό σε ψήσιμο και γεύση;

Οι ηλεκτρικές ψησταριές/γκριλιέρες εσωτερικού χώρου φαντάζουν ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαύσουν – βάλτε κάτι σε κρέας ή ψάρι εδώ – στη σχάρα χωρίς να λερώσουν τα χέρια τους με κάρβουνο. Παρακάτω εντοπίσαμε ορισμένες τέτοιες και τις προτείνουμε για να γίνετε και ο πρώτος ηλεκτροψήστης!

Μαντεμένια ψησταριά Weber
Μέγιστη άνεση προσφέρει το νέο αυτό ηλεκτρικό μοντέλο της Weber, το οποίο είναι ιδανικό για ψήσιμο στο σπίτι ή/και στο μπαλκόνι. Διαθέτει ελαφρύ καπάκι και κάδο από αλουμίνιο και δύο μαντεμένιες σχάρες ψησίματος οι οποίες διανέμουν ομοιόμορφα τη θερμοκρασία, ενσωματωμένες λαβές για να την μεταφέρετε όπου θέλετε και αφαιρούμενο ταψάκι για να μαζέψετε τα περιττά λίπη. Την βρήκαμε εδώ  με 324€.

Ψησταριά Landmann με πέτρες λάβας
Λειτουργεί με υγραέριο και διαθέτει πέτρες λάβας για ομοιόμορφο ψήσιμο και δύο στάδια για έλεγχο του αερίου. Μπορεί να… εξυπηρετήσει μέχρι οκτώ άτομα, και δίνει εξαιρετική γεύση χάρη στο ψήσιμο σε πέτρα λάβας. Διαθέτει επίσης πτυσσόμενα πτερύγια, τα οποία είναι εξαιρετικά εύκολα στην συναρμολόγηση, όμως αυξάνουν το χώρο αποθήκευσης επομένως καλό θα ήταν να μετρήσετε πρώτα τις διαστάσεις του χώρου στον οποίο θέλετε να την τοποθετήσετε. Την βρήκαμε εδώ με 49€. 

Ψηστιέρα Singer 
Μικρή και πρακτική, η συγκεκριμένη ψηστιέρα βγάζει μέχρι 2000 Watt ισχύ, διαθέτει σχάρα την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε σε ύψος (τρεις θέσεις), δύο αποσπώμενους βοηθητικούς πάγκους και αποσπώμενο ταψάκι για το περιττό λίπος. Οι μικρές της διαστάσεις την καθιστούν ιδανική για τη μεταφορά της μέσα και έξω από το σπίτι. Κόστος: 34€ από εδώ. 

Γκριλιέρα Russel Hobs
Εξίσου πρακτική με την Singer, διαθέτει αντικολλητική πλάκα, αποσπώμενο καλώδιο και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη από 70 μέχρι 230 βαθμούς Κελσίου. Το μέγεθος της επιφάνειας ψησίματος είναι 50 επί 26 εκατοστά και είναι αρκετά εύκολη στο καθάρισμα. Κόστος 39€ από εδώ. 

Ηλεκτρικό Γκριλ Bracciola
Με διαστάσεις μόλις 47 επί 30 εκατοστά, το συγκεκριμένο γκριλάκι είναι ό,τι πρέπει για γρήγορο ψήσιμο στην κουζίνα σας και διαθέτει δίσκο περισυλλογής υγρών από ανοξείδωτο ατσάλι, με μονωμένα χερούλια. Είναι πολύ ελαφρύ στη μεταφορά του και κοστίζει 29€ από εδώ. 

Ν.Γ. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v