9 πρωτότυπα gadgets για την κουζίνα σας

Εννέα πρωτότυπα, έξυπνα αλλά κυρίως χρηστικά μικροαντικείμενα και συσκευές που θα γίνουν τα αγαπημένα σας gadget στην κουζίνα.
9 πρωτότυπα gadgets για την κουζίνα σας
Απόλυτα χρηστικά, όπως πτυσσόμενοι δοσομετρητές ή ζυγαριές για το μέτρημα στο μαγείρεμα. Απόλυτα πρωτότυπα, όπως κούπες σε παράξενα σχέδια και περίεργες φόρμες ψησίματος. Και απόλυτα… «περιττά» (αλλά άκρως απολαυστικά) όπως συσκευές για σπιτικό μαλλί της γριάς ή σιντριβάνια σοκολάτας. Θα τα βρείτε όλα στο ελληνικό internet και θα τα αποκτήσετε σε καλές τιμές. Διαλέγετε και παίρνετε: 

Συσκευή για μαλλί της γριάς 
Φτιάξτε μόνοι σας το αγαπημένο έδεσμα των παιδικών μας καλοκαιριών, με 53,90€. 

Κούπα φακός 
Απολαύστε τον καφέ σας στο απόλυτο… φωτογραφικό gadget, και μάλιστα με συνοδευτικό καπάκι για cookies, με 14,50€. 


Πτυσσόμενος δοσομετρητής-μανταλάκι 
Χρήσιμο, δύο-σε-ένα αξεσουάρ που σας βοηθά να υπολογίσετε μερίδες (η χωρητικότητά του είναι 237ml) αλλά και να κρατήσετε κλειστές συσκευασίες με προϊόντα σε μισογεμάτα σακουλάκια. Η τιμή του είναι 7,50€. 


Σαπούνι απομάκρυνσης οσμών Kitchen Kraft 
Με αυτό το σαπούνι θα απομακρύνετε πανεύκολα τις επίμονες οσμές από σκόρδο, κρεμμύδι, ψάρι κλπ από τα χέρια σας μετά το μαγείρεμα, απλώς τρίβοντας τα χέρια σας με αυτό κάτω από τρεχούμενο νερό για μισό λεπτό. Και δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί… είναι ατσαλένιο, με φιλική προς το δέρμα και το περιβάλλον μπάρα. Μαζί με θήκη συγκράτησης, θα το αποκτήσετε με 6,50€. 


Φόρμες ψησίματος – «φωλιές» 
Με αυτές τις ειδικές φόρμες θα μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις δικές σας τραγανές φωλιές-καλαθάκια για να σερβίρετε τις σαλάτες ή τα γλυκά σας. Απλώς ψήνετε σε αυτές tortillas ή φύλλο πίτας ή παρμεζάνα. Η τιμή του σετ τεσσάρων τεμαχίων είναι 12,90€. 


Βραστήρας αυγών 
Τοποθετήστε τα αυγά σου στις ειδικές θέσεις του βραστήρα, προσθέστε την κατάλληλη ποσότητα νερού και σε μερικά λεπτά ο βραστήρας αυγών θα σας ειδοποιήσει ότι είναι έτοιμα. Ιδανικό για μελάτα, σφικτά ή μέτρια αυγά – μέχρι και επτά ταυτόχρονα. Θα το βρείτε στην τιμή των 11,50€. 


Θερμός φαγητού 
Αυτό το θερμός της Metaltex χωρά 2,5 λίτρα φαγητού και έχει διπλό τοίχωμα για να αποθηκεύετε το φαγητό σας και να το διατηρεί ζεστό στη δουλειά, στο σχολείο ή στις εκδρομές σας. Θα το αποκτήσετε με 17,90€. 

Σιντριβάνι σοκολάτας 
Το σιντριβάνι σοκολάτας υπόσχεται να γλυκάνει εσάς και τους φίλους σας. Η σοκολάτα μεταφέρεται από τη βάση προς την κορυφή του πύργου, απ’ όπου πέφτει σαν καταρράκτης – μπορείτε να καλύψετε με αυτή κομμάτια φρούτων, μπισκότων ή ξηρών καρπών. Θα το αποκτήσετε με 33,50€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v