Κρέατα… online: 5 κορυφαία e-shops για κρεατοφαγία

Μεγάλη ποικιλία κρεάτων, «ψαγμένες» επιλογές για γκουρμέ τύπους, οικονομικές προσφορές και παράδοση στην πόρτα σας. Δείτε 5 κρεατοφαγικές online διευθύνσεις.
Κρέατα… online: 5 κορυφαία e-shops για κρεατοφαγία
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μπορεί η παραδοσιακή βόλτα στον κρεοπώλη της γειτονιάς να αποτελεί για ορισμένους από εμάς πραγματική ιεροτελεστία, όμως στην εποχή της τεχνολογίας υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να κάνουν την – κρεατοφαγική – μας ζωή πιο εύκολη.

Θέλετε να στήσετε ένα BBQ σπίτι; Θέλετε να προμηθευτείτε κρέατα για όλον τον μήνα και να στοκάρετε στην κατάψυξη; Δεκάδες κρεοπωλεία και καταστήματα με είδη delicatessen στέλνουν πλέον τα εκλεκτά τους προϊόντα γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σας με ένα κλικ – ή ένα τηλεφώνημα. Μάλιστα κάθε μήνα προσφέρουν συγκεκριμένα προϊόντα σε άκρως οικονομικές τιμές.

Δείτε παρακάτω πέντε τέτοιες δοκιμασμένες και άκρως ποιοτικές διευθύνσεις. 

Κρέατα Σιάκος
Το κρεοπωλείο των Αχαρνών στέλνει τα εκλεκτά του προϊόντα σε όλη την Αττική και στην Μυτιλήνη και διαθέτει μεγάλη γκάμα κρεατικών – και όχι μόνο. Εδώ εκτός από τα κλασσικά (μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, προβατίνα, κιμάδες, κοτόπουλα κ.α.) θα βρείτε και ζυμαρικά, αφεψήματα, έλαια, κονσέρβες, έτοιμα σνακ, είδη ζαχαροπλαστικής, τυριά, αλλάντικά και γλυκά. Επίσης, φτιάχνουν μόνοι τους παρασκευάσματα όπως κοκορέτσι, μαριναρισμένα φιλέτα, ρολά, σουβλάκια, πανέ, τηγανιές και γύρο. Η παραγγελία γίνεται μέσω του e-shop ή τηλεφωνικά και θα πρέπει να συμπληρώσει τα 30€ για δωρεάν διανομή στο σπίτι σας. Η πληρωμή γίνεται μόνο με αντικαταβολή. 

Drakoulis M…eat

Βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη παίζει… μουσική στον χώρο του και στέλνει τα κρέατά του σπίτι σας είτε με τηλεφωνική παραγγελία είτε με online. Καλύπτει τις περιοχές Νέα Σμύρνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Άλιμο, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη. Εδώ θα βρείτε πέρα από τα «κλασσικά» και μοσχάρι black angus Αμερικής, ελληνικό βιολογικό μοσχάρι, μοσχάρι γάλακτος Ολλανδίας, νεαρό μοσχάρι Limousin Γαλλίας και παρασκευάσματα δικής τους παραγωγής (γύρο, κοντοσούβλι, σεφταλιές, κεμπάπ, λουκάνικα, ρολά, κοτόπουλο Πεκίνου και μαριναρισμένα κρέατα). Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα 20€, ενώ στέλνει και Κυριακές αρκεί να κάνετε την παραγγελία το αργότερο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Η πληρωμή γίνεται είτε με αντικαταβολή είτε με πιστωτική κάρτα ή Paypal.

Φάρμα Μπράλου
Από τον Μπράλο Φθιώτιδας σε ύψος 650 μέτρων κατευθείαν στο σπίτι σας, οπουδήποτε στην Αττική, φέρνει η ομώνυμη Φάρμα τα εξαιρετικά της κρέατα, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν περί τα δέκα είδη βοοειδών (Black Angus, Charolais, Limousin, Aubrac, Holstein, Belgian Blue, Simmental, νεροβούβαλα και ελληνικές αγελάδες), ελληνικό μαύρο χοίρο, κοτόπουλα, φασιανούς, πάπιες, χήνες, πέρδικες, γαλοπούλες, λαγούς και κουνέλια. Επίσης στο e-shop της βρίσκουμε μια άκρως ενημερωμένη και «ψαγμένη» συλλογή τυροκομικών από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, βότανα, αυγά, ζυμαρικά, μαρμελάδες, αλλαντικά και κρασιά. Παραγγέλνετε είτε online είτε τηλεφωνικά και μπορείτε να πληρώσετε μόνο με αντικαταβολή. Ελάχιστη παραγγελία για δωρεάν αποστολή: 40€. 

iGourmet
To delicatessen κατάστημα διαθέτει προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας, μεταξύ άλλων και εκλεκτά κρέατα, τα οποία αποστέλλει σε Αθήνα και Πειραιά. Εδώ βρήκαμε ποιοτικό μοσχάρι Black Angus, βόειο κρέας Wagyu (από τα πλέον χυμώδη και μαλακά παγκοσμίως), νωπό χοιρινό, μοσχαράκι 12 μηνών, μοσχάρι γάλακτος Ολλανδίας, πάπια και Αρνί Ν. Ζηλανδίας. Δοκιμάστε ribeye, picanha, burgers, σουβλάκια και το εξαιρετικό Tomahawk ribeye (σπαλομπριζόλα με κόκαλο) από μοσχάρια Black Angus Αμερικής ή Αυστραλίας. Στα προϊόντα ελληνικής εκτροφής θα βρείτε κρέας βουβαλίσιο από την Λίμνη Κερκίνη, αγριογούρουνο από τη Φάρμα Φωτιάδη και κάθε λογής πουλερικά (σουβλάκι κοτόπουλο, φιλέτο, ρολό, μπούτι, φασιανό, ρολό γαλοπούλας κ.α.). Οι παραγγελίες εκτελούνται σε δύο εργάσιμες και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό. Για Αθήνα και Πειραιά, η διανομή είναι δωρεάν με ελάχιστη παραγγελία τα 50€. 

Posh Nosh
Οι άνθρωποι της εταιρείας αξιοποίησαν την πολύχρονη εμπειρία τους στην χονδρική πώληση κρέατος και την εστίαση, για να ξεκινήσουν ένα e-shop με εξειδίκευση στα κορυφαία κρέατα εισαγωγής. Εδώ θα βρείτε μεταξύ άλλων Wagyu Beef και Black Angus, που έρχεται κατευθείαν από την Omaha των Ηνωμένων Πολιτειών, σε διάφορες κοπές (picanha, ribeye, tri-tip). Επίσης, χοιρινό κότσι, λουκάνικα πικάντικα Chorizo χοιρινό Iberico από την Ισπανία. Το κατάστημα διαθέτει και τα απαραίτητα γευστικά «αξεσουάρ» για BBQ, όπως αλάτι τρούφας, μαρινάρα με τζίντζερ, βαλσάμικο με πιπέρι και «ψαγμένες» BBQ σάλτσες σε ικανοποιητική ποικιλία για να δώσετε γεύση και έξτρα μυρωδιά στα κρέατά σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v