Ημερολόγια τοίχου 2015: Έντεκα online αγορές

Ιδέες για ημερολόγια τοίχου με τις πιο όμορφες, χαριτωμένες και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, σε έντεκα ελληνικά e-shops για αγορές από 3,50€.
Ημερολόγια τοίχου 2015: Έντεκα online αγορές
Αξιαγάπητα γατάκια ή κουτάβια, φιγούρες από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, τοπία από την Ελλάδα, φιλοζωικές και φιλανθρωπικές εκδόσεις και ταξιδιωτικές φωτογραφίες: Συγκεντρώνουμε δέκα ημερολόγια τοίχου με υπέροχες εικόνες, για να μετράτε τις μέρες και του μήνες του 2015 με την καλύτερη δυνατή θέα και την καλύτερη δυνατή τιμή από 10 ελληνικά e-shops.

Ένας χρόνος στην Πόλη
Εικοσιτέσσερις σελίδες αφιερωμένες στην Κωνσταντινούπολη, γεμάτες νοσταλγικές φωτογραφίες και όμορφες γωνιές της.
Online τιμή: 6,91€ από τα καταστήματα Public 

Σκυλάκια
Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη θέα υπέροχων κουταβιών, που θα τον κοιτάζουν καθημερινά από τον τοίχο του;
Online τιμή: 9,90€ από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μίνωας 

Snoopy
Κι αν προτιμάτε κάποιον πιο… διάσημο σκύλο, ο Snoopy με το μεγάλο ημερολόγιό του θα κρατήσει παρέα σε μικρά και μεγάλα παιδιά από το πόστο του.
Online τιμή: 9,99€ από τα καταστήματα Perfect Toys 

«Αγαπώ ένα Γατάκι»
Γλύκας συνέχεια, με ένα ημερολόγιο τοίχου -ιδανικό για παιδικό δωμάτιο- με χαρούμενο σχεδιασμό και υπέροχες φωτογραφίες, που απευθύνεται στους φιλόζωους κάθε ηλικίας.
Online τιμή: 6,21€ από το Bibliotopia.gr 

WWF
Με την αγορά αυτού του ημερολογίου, έχετε στον τοίχο σας τα (κυριολεκτικά) πιο σπάνια πλάσματα της χώρας και παράλληλα συμβάλετε στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς όλα τα έσοδα της έκδοσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του WWF EΛΛΑΣ.
Online τιμή: 8,91€ από το e-shop των εκδόσεων Ψυχογιός 

Με θέα την Ελλάδα
Υπέροχα νησιωτικά τοπία της Ελλάδας, σε ένα ημερολόγιο με όλες τις ονομαστικές εορτές και τις αργίες για να μην… ξεχνιέστε.
Online τιμή: 6,21 από το e-shop του Ιανού 

Διαφημίσεις που μεγάλωσαν μαζί μας
Δώδεκα από τις πιο χαρακτηριστικές παλιές ελληνικές διαφημίσεις από αλλοτινές δεκαετίες για μια πιο νοσταλγική, ρετρό πινελιά στον χώρο σας.
Online τιμή: 6,90€ από το e-shop των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου 

Αφίσες από τον παλιό κινηματογράφο
Για πρώτη φορά κυκλοφορούν σε ημερολόγιο, 12 κλασικές αφίσες, από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, για να… μετράτε τις μέρες σας μαζί με την Μελίνα Μερκούρη στο Ποτέ την Κυριακή, τον Ντίνο Ηλιόπουλο στον Ατσίδα, την Τζένη Καρέζη ως Μαργαρώ και άλλες αγαπημένες φιγούρες του ελληνικού σινεμά.
Online τιμή: 9,90€ από το Χαρτόραμα 

Στην κουζίνα αλά ελληνικά
Δεκάδες κλασικές, ελληνικές συνταγές και πολλές χορταστικές ατάκες, βγαλμένες μέσα από τις ασπρόμαυρες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σε ένα ημερολόγιο ιδανικό για την κουζίνα σας.
Online τιμή: 5,52€ από το e-shop της Πρωτοπορίας 

Αρχαιολογικοί χώροι
Τα γνωστότερα και ομορφότερα μνημεία της Αρχαίας Ελλάδας κοσμούν τις σελίδες αυτού του ημερολογίου που θα κάνει τον τοίχο σας… αξιοθέατο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Online τιμή: 3,44€ από το Politeianet.gr 

Andrzej Tylkowski
Ο γνωστός πολωνός σχεδιαστής αναλαμβάνει να «ντύσει» κάθε μήνα με ένα ζευγάρι, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ημερολόγια τοίχου που είδαμε φέτος.
Online τιμή: 17€ από τον Ιανό 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v