Επτά e-shop για χριστουγεννιάτικα στολίδια

Στολίστε το σπίτι σας με πρωτότυπα και εορταστικά αντικείμενα, ψωνίζοντας μέσα από επτά e-shop για κάθε γούστο και βαλάντιο.
Επτά e-shop για χριστουγεννιάτικα στολίδια
Η περίοδος που στολίζουμε έφτασε και αν δεν επιλέξατε την DIY οδό για να στολίσετε φέτος το σπίτι σας – την οποία σας δείξαμε εδώ – τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε βγει στο κυνήγι του… χριστουγεννιάτικου στολιδιού.

Το συγκεκριμένο «είδος» μόνο σε εξαφάνιση δεν είναι, με δεκάδες e-shop να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα για κάθε γούστο και τσέπη και δωρεάν μεταφορά (για αγορές που ξεπερνούν ένα χρηματικό όριο). Πάρτε ιδέες και κάντε τις αγορές σας μέσα από επτά online διευθύνσεις. 

Μανωλάς 
Με χρόνια εμπειρία στον χώρο, το κατάστημα διαθέτει ποικιλία από πλαστικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια, LED, μπάλες, στολίδια και εορταστικά διακοσμητικά για να στολίσετε το σπίτι σας. Στην ειδική σελίδα προσφορών, θα βρείτε αρκετά κομμάτια σε τιμές κάτω του κόστους, όπως μπάλες 8CM με 2€, εκρού με 3€ και γυάλινες με 4€ για το σετ των 4. Για παραγγελίες προϊόντων συνολικού βάρους μέχρι δύο κιλά το κόστος αποστολής είναι 2 ευρώ ανά παραγγελία για την Αττική και 3,50 ευρώ ανά παραγγελία για την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Big Store 
Χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπάλες και στολίδια κάθε είδους (από φάτνες, κρεμαστά, φωτάκια, φωτοσωλήνες, ζαχαρωτά διακοσμητικά, αγγελάκια και Άγιους Βασίληδες μέχρι πιο παραδοσιακά στολίδια όπως το πατροπαράδοτο καραβάκι και το ρόδι για γούρι). Τα διαλέγετε στο e-store και μπορείτε να τα παραγγείλετε είτε online είτε τηλεφωνικά. Η αποστολή παραγγελίας γίνεται δωρεάν μέσω ΕΛΤΑ και μέσω πρακτορείων μεταφορών. 

Επιλέγειν 
Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα είδη, μπάλες και φωτάκια, χριστουγεννιάτικα σε πολλά χρώματα και μοντέρνα σχέδια, φωτάκια Led ή απλά, αλλά και ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης βρίσκουμε στο e-shop του καταστήματος στον Άγιο Δημήτριο. Για παραγγελίες εντός Αττικής, η παράδοση είναι δωρεάν για συνολικό κόστος άνω των 20€, για κάτω των 20€ το κόστος αποστολής είναι 5€. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, η δωρεάν αποστολή αφορά παραγγελίες άνω των 40€. Για παραγγελίες κάτω των 40€ τα μεταφορικά είναι 8€. 

Echo Deco 
Το συγκεκριμένο κατάστημα αναλαμβάνει και στολισμούς επαγγελματικών χώρων, βιτρινών και επιχειρήσεων και έχει την απαραίτητη ποικιλία για να ικανοποιήσει κάθε γούστο και βαλάντιο. Διαθέτει από δέντρα, φωτάκια και στολίδια μέχρι γιρλάντες, στεφάνια και διακοσμητικά αντικείμενα ή δώρα για φίλους, ενώ διαθέτει και ειδικό τομέα με προσφορές σε συγκεκριμένα χριστουγεννιάτικα είδη. Για παράδοση στο σπίτι με αντικαταβολή η χρέωση είναι 2€, ενώ για παραδόσεις προϊόντων άνω των 80€ στην Αττική η μεταφορά είναι δωρεάν. 

My Christmas
Διαθέτει δύο καταστήματα σε Μελίσσια και Πειραιά και ένα πλήρως ενημερωμένο e-shop με χριστουγεννιάτικα δέντρα, καράβια, μπάλες, φωτάκια, κορδέλες, λουλούδια για στόλισμα, παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, λούτρινα στολίδια, φάντες, κηροπήγια, κεριά, ακόμα και μίνι… καρουζέλ. Εντός Αττικής, προσφέρει δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 20€, ενώ για παραγγελίες χαμηλότερες των 20€ το κόστος μεταφοράς είναι 5€.

Praktiker
Περισσότερα από 200 προϊόντα για τα Χριστούγεννα προσφέρει μέσω του e-shop της η δημοφιλής αλυσίδα, μεταξύ των οποίων δέντρα, φωτάκια, κάθε λογής διακοσμητικά, είδη συσκευασίας, αξεσουάρ για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και κεριά. Παράλληλα, προσφέρει επιλεγμένα είδη σε προσφορά και ιδέες για όσους αναζητούν συμβουλές εναλλακτικής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Για τις online αγορές σας, η αντικαταβολή είναι δωρεάν. 

Jumbo 
Αν δεν πάθατε νευρικό κλονισμό από τις επαναλαμβανόμενες διαφημίσεις τους, τότε σίγουρα θα μείνετε με το παραπάνω ικανοποιημένοι από την ποικιλία που προσφέρουν φέτος τα καταστήματα σε χριστουγεννιάτικα είδη. Λουλούδια, θήκες μπουκαλιών, γούρια, διακοσμητικές μπότες, κουδούνια, κάθε λογής κρεμαστά, μπάλες, διακοσμητικά στικ, ξύλινες φιγούρες και δεντράκια είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που θα βρείτε στο e-shop. Για παραγγελίες εντός Αττικής και σε όλη την Ελλάδα άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για κάτω των 50€ τα μεταφορικά είναι 5€.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v