Ανοίγει το πρώτο H&M Home στην Αθήνα

Το πρώτο τμήμα H&M Home εγκαινιάζει η γνωστή εταιρία στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την χειμερινή της συλλογή αυτόν τον Δεκέμβριο στο κατάστημα του Πειραιά.
Ανοίγει το πρώτο H&M Home στην Αθήνα
Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία μόδας παρουσιάζει για πρώτη φορά τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ στην Αττική και το γιορτάζει με ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με live performance, εκπλήξεις και πολλά δώρα στις 11 Δεκεμβρίου 2014.

Το νέο τμήμα Home θα ανοίξει με τη γιορτινή καμπάνια της Η&Μ, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών για το σπίτι και δώρων που είχε ποτέ. Δημιουργήστε ένα ζεστό, φιλικό χώρο με ριχτάρια και διακοσμητικά μαξιλάρια από συνθετική γούνα στο λευκό του χειμώνα. Προσθέστε πινελιές πολυτέλειας αναμιγνύοντας διακοσμητικά μαξιλάρια σε μεταλλικές χρυσές, χάλκινες και ασημί αποχρώσεις.

Special guest για την ημέρα των εγκαινίων, η Σίσσυ Φειδά με προτάσεις για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 11/12 στις 18.00.

Η συλλογή θα διατίθεται στον 4ο όροφο στο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά – στην Βασιλέως Γεωργίου 2, που από τον Ιούνιο του 2013 προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια σε ένα χώρο 3.700 τ.μ. Το κατάστημα είναι ανοιχτό τις καθημερινές 9:00-21:00 και το Σάββατο 9:00-20:00.

Η H&M Home λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2014 και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων για το σπίτι. Η συλλογή χωρίζεται σε διαφορετικά concepts και δωμάτια: καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v