Μοκέτες–χαλιά: Online διευθύνσεις για «ζεστές» αγορές

Χαλιά Guy Laroche σε συμφέρουσες τιμές, για το σπίτι και μοκέτες για… πάσα χρήση σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε 5 online e-shop που συμφέρουν.
Μοκέτες–χαλιά: Online διευθύνσεις για «ζεστές» αγορές
Ζεσταίνουν τον χώρο, δίνουν αίσθηση θαλπωρής και παράλληλα συμβάλλουν στην διακόσμηση των δωματίων, προσθέτοντας χρώμα και άποψη. Μοκέτες και χαλιά κυριαρχούν στις χειμωνιάτικες αγορές για το σπίτι μας και κυκλοφορούν σε δεκάδες σχέδια, χρώματα και είδη.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε online διευθύνσεις για να παραγγείλετε τα κομμάτια της αρεσκείας σας και να «ζεστάνετε» το σπίτι εν όψει χειμώνα.

Colore Colori
Στην ελληνική αντιπροσωπεία της ιταλικής φίρμας θα βρείτε χαλιά και μοκέτες σε πληθώρα χρωμάτων, τα οποία κόβονται στα μέτρα σας. Η εταιρεία προσφέρει επτά διαφορετικά σχέδια χαλιών για δωμάτια παιδικά και ενηλίκων με τιμές που ξεκινούν από 55€ το τετραγωνικό σε ποικιλία χρωμάτων και δύο σχέδια μοκέτας σε πολλά χρώματα με τιμή από 55€ το τετραγωνικό.

Praktiker
Παραπάνω από εκατό προϊόντα βρίσκουμε στην κατηγορία των χαλιών της δημοφιλούς αλυσίδας καταστημάτων, για κάθε χώρο του σπιτιού συμπεριλαμβανομένου του παιδικού δωματίου. Οι τιμές ξεκινούν από 2€ για ένα μικρό χαλάκι δωματίου και φτάνουν μέχρι τα 249€ για ένα χαλί διαστάσεων 160 επί 230 εκατοστών.  Κάνοντας κλικ στο κουτί «ειδικές τιμές» στη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές σε επιλεγμένα κομμάτια χαλιών. Στις μοκέτες, προσφέρεται πληθώρα χρωμάτων, σε τιμές που ξεκινούν από 4€ το τετραγωνικό και φτάνουν μέχρι 15€ για μια ανάγλυφη μοκέτα.  

Πασχαλίδης
Στο e-shop της εταιρείας η οποία ειδικεύεται σε μοκέτες και χαλιά, βρήκαμε παραπάνω από 400 είδη χαλιών, από φίρμες όπως Guy Laroche και Makis Tselios, με τιμές οι οποίες αν παραγγείλετε online «πέφτουν» ακόμα και στο μισό των πραγματικών. Εδώ θα βρείτε χαλιά μεγέθους 1 επί 1 από 25€, μέχρι χειροποίητες δημιουργίες που θα κοσμήσουν ιδανικά χώρους όπως το σαλόνι σας σε τιμές που ξεκινούν από 300€ για ένα χαλί μεγέθους 1,80 επί 2,60. Στην κατηγορία των μοκετών τώρα, θα βρείτε περί τα 100 προϊόντα, πάλι σε τιμές κάτω των «κανονικών», οι οποίες ξεκινούν από 21€ το τετραγωνικό για μια απλή μοκέτα φάρδους τεσσάρων μέτρων.

E-Carpets
Ακρυλικά, χειροποίητα, μάλλινα, σε μοντέρνα σχέδια, αλλά και κλασσικά χαλιά βρίσκουμε στο eshop του καταστήματος, το οποίο ειδικεύεται στην αγορά χαλιού και μοκέτας προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια. Οι τιμές ξεκινούν από 29€ για ένα ακρυλικό χαλί μηχανής, ενώ στις χειροποίητες δημιουργίες οι τιμές ξεκινούν από 245€ για ένα χαλί παραγωγής Ινδίας διαστάσεων 140 επί 200 εκατοστών. Στον τομέα των μοκετών, το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε βελουτέ, μοκέτες με «μπούκλες» και αντιολισθητικές μοκέτες, σε τιμές που ξεκινούν από 19€ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Καραδήμος
Στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, θα βρούμε ethnic και vintage κομμάτια, shaggy σχέδια, κλασσικά σχέδια συνθετικά και μάλλινα, αλλά μοντέρνα χειροποίητα ή μηχανής σε αρκετά συμφέρουσες τιμές. Στα μοντέρνα σχέδια μηχανής οι τιμές ξεκινούν από 69€ (για ένα χαλί 0,60 επί 120 εκατοστά) και φτάνουν μέχρι τα 760€ (230 επί 330 εκατοστά), ενώ για ένα κλασσικό κομμάτι από συνθετικό μαλλί, το κόστος ξεκινά από 88€ (0,80 επί 160 εκατοστά). Στις μοκέτες, βρίσκουμε επίσης πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για κάθε χρήση (οικιακές, επαγγελματικές, μάλλινες, παιδικές)






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v