Κουβέρτες: Online διευθύνσεις για «ζεστές» αγορές

Πέντε online shops μας προμηθεύουν με παπλώματα ημίδιπλα και μονά και κουβέρτες βελουτέ ή μάλλινες, ζεσταίνοντας την κρεβατοκάμαρά μας εν όψει χειμώνα.
Κουβέρτες: Online διευθύνσεις για «ζεστές» αγορές
Το κρύο είναι τσουχτερό και το κρεβάτι μας χρειάζεται επειγόντως… ενίσχυση εν όψει χειμώνα. Παπλώματα και κουβέρτες λοιπόν, «μπαίνουν» δυναμικά στο παιχνίδι για να μας ζεστάνουν τις κρύες αυτές νύχτες. Από πού θα τα προμηθευτούμε;

Πλούσια γκάμα επιλογών με δεκάδες σχέδια και στιλ για κάθε γούστο βρίσκουμε σε online shops του Διαδικτύου, τα οποία αυτήν την περίοδο διαθέτουν άκρως συμφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε εξ αυτών για να οργανώσετε τις χουχουλιάρικες αγορές σας. 

Lino Home Fabrics & accessories
Το online κατάστημα με είδη για το σπίτι διαθέτει ικανοποιητική ποικιλία από ημίδιπλες και υπέρδιπλες κουβέρτες , αλλά και παπλώματα. Στις ημίδιπλες οι τιμές ξεκινούν από 15€ για μια κουβέρτα πικέ Lino σε προσφορά -50% και φτάνουν μέχρι τα 79€ για μια κουβέρτα Guy Laroche Prive. Στις υπέρδιπλες οι τιμές ξεκινούν από 19€ για κουβέρτα πικέ Lino και φτάνουν μέχρι τα 190€ για μια γούνινη Guy Laroche Agata. Το κατάστημα διαθέτει και ποικιλία παπλωμάτων, με τα υπέρδιπλα να ξεκινούν από 35€ και τα ημίδιπλα από 29€. 

E-spiti 
Στο ηλεκτρονικό κατάστημά του βρίσκουμε πικέ, fleece, βελουτέ, γούνινες και ηλεκτρικές κουβέρτες από φίρμες του χώρου όπως Mora, Morven, Nef Nef, Nima, Palamaiki, Piere Cardin και White Egg. Οι τιμές τους ξεκινούν από 7€ για μια απλή κουβέρτα fleece μονή Nima Home και φτάνουν μέχρι τα 392€ για μια γούνινη κουβέρτα υπέρδιπλή Zambia. Εξίσου μεγάλη ποικιλία υπάρχει και σε παπλώματα και μάλιστα με αρκετές προσφορές. Το κατάστημα διαθέτει πουπουλένια, μάλλινα και λευκά κομμάτια τόσο σε υπέρδιπλα όσο και σε μονά, με τιμές που ξεκινούν από 29€ για ένα μονό πάπλωμα Hollofiber NEF NEF. 

Spiti Shop
Ακόμα ένα online κατάστημα με είδη σπιτιού, το Spiti Shop διαθέτει ευρεία γκάμα επιλογών για κουβέρτες και παπλώματα. Συγκεκριμένα βρήκαμε κουβέρτες μονές και υπέρδιπλες από επώνυμα brands όπως Das Home, Nef-Nef, Guy Laroche , Rythmos, Palamaik, Nima, Sb Concept,Carven, Morven, Viopros και White Egg. Κουβέρτες καλοκαιρινές ή χειμωνιάτικες, πικέ ή fleece, μάλλινες ή βελουτέ, ακόμα και ηλεκτρικές κουβέρτες ή γούνινες σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Η ποικιλία του σε παπλώματα είναι εξίσου μεγάλη σε εμπριμέ ή μονόχρωμα, βαμβακερά ή βαμβακοσατέν από εταιρείες όπως Das Home, Carven, Versace, Viopros και White Egg. Οι τιμές για τις κουβέρτες ξεκινούν από 30€ για μια βελουτέ υπέρδιπλη και για τα παπλώματα από 39€ για ένα υπέρδιπλο. 

Nef Nef
Στο e-shop της δημοφιλούς φίρμας με είδη για να «ντύσετε» κάθε δωμάτιο του σπιτιού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κουβέρτες και παπλώματα διαφόρων ειδών και χρωμάτων για κάθε γούστο. Εμείς βρήκαμε κουβέρτα fleece μονή με 22,5€, κουβέρτα υπέρδιπλη από πολυεστέρα με 53€, πάπλωμα μονό σε δύο χρώματα με 32€ και πάπλωμα υπέρδιπλο με 88€.

Zara Home
Μοντέρνα και μοδάτα σχέδια βρίσκουμε στο e-shop του Zara Home, το οποίο εξοπλίζεται με χειμωνιάτικες κουβέρτες μάλλινες, γούνινες, πλεκτές, fleece και βαμβακερές σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ενδεικτικά, μια κουβέρτα fleece με animal print κοστίζει 35€, ενώ μια πλεκτή βαμβακερή 55€. Μικρότερη είναι η ποικιλία σε παπλώματα με τις τιμές τους να ξεκινούν από 100€ και να φτάνουν τα 200€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v