Εννιά έξυπνα gadgets για την παραλία

Βρήκαμε εννέα χρηστικά και πρωτότυπα gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις στην παραλία.
Εννιά έξυπνα gadgets για την παραλία
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Παραλία, χαλάρωση, ηλιοθεραπεία, βουτιές, παγωμένη μπύρα. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις για λίγη δροσιά στην θαλάσσια θαλπωρή μπορούν να γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες και άνετες αν έχουμε και τα απαραίτητα αξεσουάρ – gadget, τα οποία θα μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη.

Συγκεντρώσαμε εννέα καλοκαιρινές αγορές…. παραλίας που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε στο έπακρο τις βουτιές σας.

Vacation Vault

Σίγουρα σας έχει τύχει να βρίσκεστε αρκετά μέτρα από την παραλία και να κοιτάτε ανυπόμονα τα πράγματά σας προσπαθώντας να κάνετε… κυάλια με τα χέρια σας, ανησυχώντας μην σας τα κλέψει κάποιος απαίσιος. Δώστε τέλος στην ανησυχία αυτή, με το Vacation Vault, μια στιλάτη τσάντα με συνδυασμό για να κρατάτε τα αντικείμενα αξίας ασφαλή και ειδικό συρματόσχοινο το οποίο δένει σε ξαπλώστρες/ομπρέλες κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του επιτήδειου. Παραγγείλετε το από εδώ.

Grand Trunk Parasheet

Οι παραδοσιακές πετσέτες θαλάσσης είναι τεράστιες, στεγνώνουν αργά και αποτελούν μόνιμο πρόβλημα στην μεταφορά τους («που να τη βάλω να στεγνώσει;», «έλεος, πόσο μεγάλη είναι πια αυτή η γκουμούτσα» και άλλα τέτοια ωραία). Οι πετσέτες του… μέλλοντος όμως είναι φτιαγμένες από ένα ειδικό κράμα νάιλον, στεγνώνουν μέσα σε λίγα λεπτά και παραμένουν δροσερές ακόμα και αν ο ήλιος καίει. Μία εξ’ αυτών, ονομάζεται Grand Trunk Parasheet και μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ.

Invisible Playing Cards

Θέλετε να παίξετε μια δηλωτή σαν άνθρωπος στην παραλία, όμως τα χέρια σας είναι βρεγμένα, η πετσέτα είναι μούσκεμα και η φραπεδιά μόλις χύθηκε και τα έκανε όλα λίμπα. Μάθετε από το λάθος σας και προμηθευτείτε αυτήν εδώ την πλήρως πλαστική τράπουλα, από διαφανές PVC, η οποία είναι ελαστική, ανθεκτική και σκουπίζεται εύκολα ακόμα και αν την «στολίσετε» με νερό θαλάσσης ή παγωτό βανίλια.

SmartShield Towelettes

Για ποιον λόγο να κουβαλάτε τα ογκώδη αντηλιακά μπουκάλια και τα στικ για τσιμπήματα εντόμων, ενώ μπορείτε να έχετε και τα δύο σε ένα… μαντηλάκι; Αυτά εδώ τα μαντηλάκια παρέχουν αδιάβροχη και αντιιδρωτική αντηλιακή προστασία (SPF30), ενώ παράλληλα σας προστατεύουν από τα ενοχλητικά τσιμπήματα εντόμων χάρη στις ειδικές αρωματικές τους ουσίες. Διαρκούν περίπου πέντε ώρες.

Beachwear bag

Σημαντικό πρόβλημα μετά το μπάνιο στη θάλασσα: «Πού στα (*&^@ να βάλω τα βρεγμένα μαγιό με την κολλημένη άμμο, χωρίς να γίνει μ*^*&^@ το αυτοκίνητο». Λύση: Αυτή εδώ η σικάτη τσάντα χωράει το μαγιό, τις σαγιονάρες και την βρεγμένη πετσέτα σας, κλείνει εύκολα και διατηρεί όλη την βρεγμένη άμμο μέσα της μέχρι να την αδειάσετε με την ησυχία σας στο σπίτι.

ΙceMule Classic Cooler

Εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα κατά το μπάνιο/άραγμα στην παραλία: «Πάλι κάτουρο έγινε η μπύρα/το νερό». Για να μην αναγκαστείτε να πιείτε μονορούφι την μπύρα ή το νερό σας, αυτό εδώ το φορητό κάτι-σαν-ψυγειάκι δέχεται με ευχαρίστηση οποιοδήποτε νερό, ποτό, αναψυκτικό θέλετε να κρατήσετε παγωμένο, δεν πιάνει ιδιαίτερο χώρο και προσφέρει προστασία από τη ζέστη μέχρι και 24 ώρες. 

The Buccaneer

Σε ποιον δε θα άρεσε η ιδέα του ψησίματος στην παραλία; Μάλλον σε εκείνον που θα πρέπει να κουβαλήσει το ψυγειάκι, την ψησταριά και τα λοιπά αξεσουάρ. Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το Bucaneer, μια όλα-σε-ένα τσάντα που θυμίζει σακ βουαγιάζ και περιλαμβάνει ειδική θήκη – ψυγείο για να κρατάτε τα ωμά κρέατα σε νορμάλ θερμοκρασίες, ενισχυμένη βάση για την ψησταριά και τσέπη με φερμούαρ για να μεταφέρετε εύκολα και με ασφάλεια όλα τα… σύνεργα του ψήστη (πηρούνες, μαχαίρια, σπάτουλες κτλ.). Θα την βρείτε εδώ

Sport-Brella XL

Ο ήλιος σας χτυπάει κατακέφαλα και η άμμος σκάει με ριπές πολυβόλου στη μουσούδα σας. Υπάρχουν στιγμές που εύχεστε να ήσασταν… χελώνα. Ε, κάτι τέτοιο σας προσφέρει αυτή εδώ η ομπρέλα – τέντα παραλίας, η οποία όταν ανοίξει μετατρέπεται σε ένα πρώτης τάξης καταφύγιο για τον ήλιο και την επίμονη άμμο που χτυπά το πρόσωπό σας. Δένει με ασφάλεια με ειδικά πασαλάκια στην άμμο, διαθέτει παραθυράκι για να βλέπετε και γύρω σας τι τρέχει και αντέχει μπόλικα μποφόρ.

Birksun Solar Backpack

Ξεχάστε φορτιστές κινητών και απελευθερωθείτε από το μόνιμο άγχος του «αν μου τελειώσει η μπαταρία πώς θα ποστάρω στο Instagram την σούπερ αυτή παραλία;», αγοράζοντας αυτό εδώ το σακίδιο, το οποίο εκτός από μπόλικους αποθηκευτικούς χώρους για τα πράγματά σας διαθέτει και ένα πάνελ φωτοβολταϊκών στοιχείων. Το αφήνετε στον ήλιο, αράζετε για ηλιοθεραπεία και μετά φορτίζετε τις συσκευές σας χωρίς άγχος, ενώ βουτάτε στα γαλαζοπράσινα νερά. http://www.amazon.com/Solar-Backpack-Birksun-Charger-Laptop/dp/B00DZYYU04
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v