Είδη σπιτιού: Ανανέωση με ένα κλικ

Από ένα αρωματικό κεράκι μέχρι έναν καναπέ, ό,τι και αν χρειάζεστε για να ανανεώσετε το σπίτι και τη διάθεσή σας θα το βρείτε σε ένα από τα επτά αγαπημένα μας «οικιακά» online shops, και θα το αγοράσετε με ένα κλικ… και σε καλή τιμή.
Είδη σπιτιού: Ανανέωση με ένα κλικ
Εκπτώσεις αυτές τις μέρες δεν κάνουν μόνο τα αγαπημένα μας καταστήματα και εμπορικά κέντρα, αλλά και οι ηλεκτρονικές «βερσιόν» τους, που μας βάζουν σε πειρασμό να ξεκινήσουμε την ανανέωση με ένα κλικ, και μάλιστα από την άνεση του καναπέ μας. Οι ηλεκτρονικές βιτρίνες έχουν τα πάντα, από μαξιλάρες δαπέδου μέχρι ολόκληρες τραπεζαρίες, και από παπλώματα μέχρι πίνακες ζωγραφικής. Λειτουργούν, δε, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και, εφόσον μιλάμε για ελληνικά καταστήματα, σας δίνουν τη δυνατότητα ακόμη κι αν δεν έχετε συμβιβαστεί (ακόμα;) με την ιδέα του online shopping να κάνετε μια λίστα με τα αντικείμενα του πόθου σας, και να εκδράμετε την επομένη το πρωί στο πλησιέστερο κατάστημα για να τα αγοράσετε από εκεί. Τι άλλο θέλετε; Καλές τιμές. Τις έχουν και αυτές.

Ιδού μερικές από τις αγαπημένες μας διευθύνσεις, για να προσθέσετε στα bookmarks του browser σας και να τις επισκεφθείτε την επόμενη φορά που θα θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι και την διάθεσή σας.

Zara Home: Περισσότερα από 2.000 είδη από τις συλλογές Zara Home και Zara Home Kids σας περιμένουν στα ηλεκτρονικά ράφια του καταστήματος, για online αγορές ή window shopping: Ολοκληρωμένες προτάσεις για την κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, την τραπεζαρία, το σαλόνι και το παιδικό δωμάτιο, αλλά και μεμονωμένα αντικείμενα, από πετσέτες και σεντόνια μέχρι θήκες για περιοδικά, διακοσμητικά, μουσικές συλλογές, λευκώματα και είδη αλληλογραφίας. Οι τιμές δε διαφέρουν καθόλου από εκείνες των καταστημάτων, ενώ αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει μέσω internet, θα μπορείτε να το κάνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας. Οι εκπτώσεις αυτές τις μέρες φτάνουν έως και -50%. Σπεύσατε.

Ανδρεάδης Homestores: Από καναπέδες μέχρι δαχτυλίδια για χαρτοπετσέτες, και από καρέκλες μέχρι κεριά, ό,τι και αν ψάχνετε για το σπίτι σας θα το βρείτε στο εύχρηστο μενού, που χωρίζεται ανά δωμάτιο και κατηγορία (λευκά είδη, είδη κουζίνας κλπ) ενώ περιλαμβάνει και ειδικές κατηγορίες με νέα προϊόντα και προσφορές. Οι εκπτώσεις αυτές τις μέρες κυμαίνονται στο -50%, ενώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες από 200€ και πάνω.

Afisorama: Οι συστάσεις μάλλον περιττεύουν. Το κατάστημα που μας προμηθεύει εδώ και χρόνια με πόστερ, πίνακες και διακοσμητικά αντικείμενα που ομορφαίνουν το σπίτι και μας φτιάχνουν τη διάθεση, είναι τώρα και online, για να μπορούμε να χαζεύουμε και να παραγγέλνουμε τις αγαπημένες μας αφίσες οποτεδήποτε και από οπουδήποτε. Ρολόγια τοίχου, γλυπτά, βάζα, διακοσμητικά, καθρέπτες και παζλ συμπληρώνουν τη συλλογή στα ηλεκτρονικά ράφια του καταστήματος. Υπάρχει, επίσης, το πάντα ενδιαφέρον section προσφορών. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 7 ευρώ ανά παραγγελία.

Buldoza.gr: Άνοιξε τις ηλεκτρονικές του πόρτες το 2010 και εξελίχθηκε ταχύτατα σε ένα από τα δημοφιλέστερα online shops, με είδη σπιτιού και όχι μόνο –διαθέτει, επίσης, ένα ξεχωριστό section μόδας. Στο θέμα μας, όμως: το Buldoza Happy Home Sales διαθέτει τεράστια ποικιλία σε οτιδήποτε ψάχνετε για τη διακόσμηση, τον εξοπλισμό και τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές του σπιτιού. Στα προϊόντα του περιλαμβάνονται, μεταξύ πολλών άλλων, brands όπως αυτά των Habitat, Laura Ashley, Nef Nef, Aslanis Home και Kentia. Οι εκπτώσεις αυτήν την περίοδο φτάνουν το -50%, ενώ στο menu θα βρείτε ειδικό section με προσφορές όλο τον χρόνο. Τα έξοδα αποστολής είναι 4,90€ για αγορές έως 70€, ενώ από 70€ και πάνω είναι δωρεάν.

LiveyourHome.gr: Το «φυσικό» κατάστημα μετρά είκοσι ολόκληρα χρόνια ιστορίας στο Περιστέρι. Η ηλεκτρονική εκδοχή του έρχεται να το συμπληρώσει, με ένα εύχρηστο μενού και μεγάλη ποικιλία σε κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διακοσμητικά, κρύσταλλα, λευκά είδη και ηλεκτρικές μικροσυσκευές. Σε περίπτωση που δεν το σκεφτήκατε ήδη, να αναφέρουμε ότι η διεύθυνση είναι χρησιμότατη και για όταν αναζητάτε δώρα γάμου. Πριν αποφασίσετε, κάνετε ένα κλικ στο ειδικό section με τις πολλές –και καλές– προσφορές, στο τέλος του menu.

Petite Maison: Η μεγάλη του συλλογή από πολύχρωμα πουφ είναι, ομολογουμένως, η αδυναμία μας. Το Petite Maison, όμως, δεν εξαντλείται εδώ: πίνακες ζωγραφικής, έπιπλα βεράντας, συνθέσεις τοίχου, έπιπλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμα και βιβλία διακόσμησης συγκεντρώνονται στα ράφια του. Ένα άκρως ενδιαφέρον section με συμβουλές και ιδέες διακόσμησης, καθώς και κείμενα σχετικά με τη φιλοσοφία του Feng Shui, μας εμπνέει για πειραματισμούς ανανέωσης. Πέραν της πιστωτικής κάρτας, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής δε βαρύνουν τον παραλήπτη, αν πρόκειται για παράδοση εντός νομού Αττικής, ενώ η συναρμολόγηση και η τοποθέτηση των νέων σας επίπλων γίνεται εντελώς δωρεάν.

Spitokosmos: Ένα από τα πλέον καλοσχεδιασμένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει και μία από τις καλύτερες συλλογές ειδών σπιτιού που έχουμε συναντήσει. Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και υλικά, τόσο σε ό,τι αφορά τα λευκά είδη, όσο και στα διακοσμητικά, τα έπιπλα, τα φωτιστικά, τα αξεσουάρ κουζίνας και τα εποχιακά. Επώνυμα είδη περιλαμβάνουν υπογραφές όπως αυτές των Pierre Cardin, Naf-Naf και Carven Paris. Η παράδοση πραγματοποιείται εντός 10 ημερών, ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 8€ για την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ αν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 150€, η παράδοση γίνεται δωρεάν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v