DrinkWorks... για κάθε περίσταση

Η DrinkWorks προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις bar catering και εταιρικά δώρα για να ξεχωρίσετε.
DrinkWorks... για κάθε περίσταση

Η αρχική ιδέα πίσω από τη δημιουργία της DrinkWorks Cocktail Gifts & events ήταν αρκετά απλή: διανομή στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε χώρο μιας συσκευασίας που περιλαμβάνει οτιδήποτε χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει ένα κοκτέιλ σαν επαγγελματίας bartender, από τα υλικά και τη συνταγή μέχρι τα αξεσουάρ και τα ποτήρια.

Ωστόσο, η DrinkWorks δεν περιορίστηκε στην παράδοση κοκτέιλ σε σπίτια ή μεγάλες εκδηλώσεις. Πολύ δυναμική παρουσία έχει πλέον στον τομέα των εταιρικών δώρων και σε κάθε είδους εκδήλωση (εταιρική ή κοινωνική), με την υπηρεσία του bar catering καθώς και με δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια βασισμένα στην τέχνη της παρασκευής των κοκτέιλ (team building). Από εταιρικά events και απονομές βραβείων μέχρι bachelor parties, γάμους, βαφτίσεις και pop up events, η ομάδα της DrinkWorks συμβάλλει καθοριστικά στη διοργάνωση μιας επιτυχημένης εκδήλωσης.

Η ομάδα επαγγελματιών bartenders της εταιρίας, με επικεφαλής τον Κώστα Λύτρα, δημιουργεί νέες signature συνταγές, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της DrinkWorks δημιουργούνται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών και εξελίσσονται σύμφωνα με τη ζήτηση και τις υποδείξεις τους.


Τι προσφέρει η DrinkWorks

-Cocktail Delivery
Η DrinkWorks, με το δικό της κανάλι διανομής βασισμένο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, φροντίζει ώστε τα kits ή τα έτοιμα κοκτέιλ να φτάνουν στην πόρτα του πελάτη αυθημερόν (σε Αθήνα και Πειραιά). Οι διανομές εκτός Αττικής πραγματοποιούνται την επόμενη μέρα από την παραγγελία.

-Cocktail Seminars & Workshops
Για όλους: Η DrinkWorks διοργανώνει σεμινάρια για αυτούς που θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την τέχνη της παρασκευής των κοκτέιλ και να διασκεδάσουν συνδυάζοντας τη γνώση με το παιχνίδι. Το σεμινάριο πραγματοποιείται με μέγιστη συμμετοχή 10 ατόμων σε χώρο της εταιρίας.
Για εταιρίες: Διαδραστικά παιχνίδια βασισμένα στις τεχνικές παρασκευής των κοκτέιλ και προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε εταιρίας. Στη διαδικασία συμμετέχουν bartenders και συνεργάτες-αξιολογητές της DrinkWorks, οι οποίοι καθοδηγούν τους συμμετέχοντες στα διάφορα tasks που πρέπει να ολοκληρώσουν και βαθμολογούν τις προσπάθειές τους. Η δραστηριότητα ξεκινά με μια σύντομη εισαγωγή σε θεωρητικές γνώσεις γύρω από τα κοκτέιλ και ακολουθεί η παρασκευή τους.

-Tailor made Projects
Σχεδιασμός και υλοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών για ένα εταιρικό project: δημιουργία μοναδικής συνταγής και επιλογή περιεχομένου της συσκευασίας, σχεδιασμός και κατασκευή συσκευασίας σύμφωνα με την εκάστοτε εταιρική ταυτότητα, οργάνωση bar για το σερβίρισμα, branded cocktail jars για τους καλεσμένους.

-Εκδηλώσεις
Οι υπηρεσίες της DrinkWorks είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε είδος εκδήλωσης, κοινωνικής ή εταιρικής.
Κοινωνικές: Γάμοι / Βαφτίσεις / Γενέθλια / Πάρτι / Παιδικά πάρτι
Εταιρικές: Συνέδρια / Σεμινάρια / Εταιρικά πάρτι / Εγκαίνια / Coffee Breaks / Pop-up events / Παρουσιάσεις / Fashion shows/ Εκθέσεις

Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται:

-Open Cocktail Bar
Η DrinkWorks αναλαμβάνει την κάβα και τα κοκτέιλ της εκδήλωσης για απεριόριστη κατανάλωση σε όλη τη διάρκεια του event. Φέρνει όλα τα απαραίτητα υλικά (αλκοόλ, σιρόπια, φρέσκα συστατικά, πάγος κ.λπ.), τα αξεσουάρ και τα ποτήρια και φροντίζει για την παρουσία bartender.

-Concept Cocktail Bar
Ανάλογα με το θέμα της βραδιάς ή της εκδήλωσης, σερβίρει συγκεκριμένα κοκτέιλ για απεριόριστη κατανάλωση σε όλη την διάρκεια του event. Τα κοκτέιλ μπορούν να σερβιριστούν σε jars, τα οποία, αν το θέλουν οι οικοδεσπότες-διοργανωτές, θα φέρουν το δικό τους μήνυμα ή εκείνο του θέματος της εκδήλωσης, για να γίνουν μοναδικά. Εναλλακτικά σερβίρονται σε γυάλινα ή ποτήρια μίας χρήσης.

-Virgin Cocktail Bar
Εναλλακτική πρόταση για alcohol free εκδηλώσεις, κοινωνικές ή εταιρικές καθώς και για παιδικά πάρτι. Οι οικοδεσπότες-διοργανωτές επιλέγουν από λίστα τα κοκτέιλ της προτίμησής τους, τα οποία προσφέρονται στους καλεσμένους σε γυάλινα βαζάκια.

-Choco in a Cup
Ζεστή σοκολάτα σερβιρισμένη σε κούπες με επιλογή από διάφορες γεύσεις που έχει δημιουργήσει η DrinkWorks. Η παρασκευή της γίνεται επιτόπου και προσφέρεται σερβιρισμένη σε κούπες.
Τα Choco in a cup είναι ιδανικά, ως εναλλακτικός τύπος coffee break, για εταιρικά events, εταιρικές παρουσιάσεις, προωθητικές ενέργειες κλπ.

Η DrinkWorks διαθέτει επίσης φορητά bar που στήνονται εύκολα και γρήγορα σε κάθε είδους εκδήλωση, εφόσον δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v