Αναζητώντας αθώους πειρασμούς

Μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε αγαπημένες λιχουδιές χωρίς να επιβαρυνόμαστε και να χαλάμε την ισορροπημένη διατροφή μας.
Αναζητώντας αθώους πειρασμούς
Υπάρχει μια σχεδόν κυρίαρχη άποψη σύμφωνα με την οποία οι πιο ελκυστικές γεύσεις πρέπει να αποφεύγονται! Άλλωστε, είναι γεγονός ότι πολλές αγαπημένες γλυκές λιχουδιές έχουν τη σφραγίδα του «απαγορευμένου», καθώς βασίζονται στη ζάχαρη και στα λιπαρά. Και είναι επίσης γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αποφεύγουν τη ζάχαρη είτε για λόγους υγείας είτε από άποψη για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και πιο προσεγμένη εικόνα.

Το θετικό νέο είναι ότι οι εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, επιτρέπουν να εντάσσουμε ακόμη και τις πιο… προκλητικές, αγαπημένες λιχουδιές, στην ισορροπημένη διατροφή μας, απολαμβάνοντάς τις χωρίς να μας επιβαρύνουν.




Είναι αυτό ακριβώς που έχει πετύχει η ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ. Μία καινοτόμος πρόταση στο χώρο των τροφίμων, καθώς περιλαμβάνει ό, τι πιο νόστιμο μπορείτε να ονειρευτείτε σε γλυκό, αλλά χωρίς ζάχαρη*. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για λαχταριστές Σοκολάτες σε 7 διαφορετικές γεύσεις, για Μους Σοκολάτας, Κρέμα Κααμελέ, Ζελέ, Μιλφέιγ, Τσηζκέικ, Μαρμελάδα κι ένα σωρό άλλους «αθώους πειρασμούς»! Προσφάτως η σειρά ενισχύθηκε με 4 καταπληκτικά νέα προϊόντα: ένα πλούσιο, γευστικό Ρόφημα Σοκολάτας καθώς και 3 Μπάρες Δημητριακών –Μέλι & Κανέλα, Κράνμπερι και Σοκολάτα.



Η ακαταμάχητη γλυκιά τους γεύση οφείλεται στο γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia το οποίο δεν μεταβολίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό και γι’ αυτό και δεν έχει θερμίδες.



Τα προϊόντα Sweet & Balance έχουν χαμηλό γαλυκαιμικό δείκτη, χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο, περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά. Απίθανα ελκυστικές γεύσεις, που όχι μόνο δεν χρειάζεται να αποφεύγουμε, αλλά που μπορούμε να απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές!



*Μπορούν να καταναλωθούν στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v