SPECIALSΠΑΝΔΕΚΤΗΣ

Τα βιβλία που πρέπει να πάρεις στην παραλία

Αστυνομικό μυστήριο, φαντασία και κόμιξ μας κρατούν συντροφιά στην παραλία για ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Τα βιβλία που πρέπει να πάρεις στην παραλία

Καλοκαίρι χωρίς βιβλίο μοχίτο χωρίς δυόσμο. Για αυτό το καλοκαίρι, μαζί με αντηλιακό, καπέλο για γυαλιά ηλίου, εξοπλιζόμαστε κατάλληλα για την παραλία επιλέγοντας σούπερ βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά – μαζί με το μοχίτο.

Η δίαιτα... αλλιώς!
Παπίρη Άννα - Μαρία

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Άννα Μαρία Παπίρη προτείνει μία αποτελεσματική προσέγγιση στην απώλεια βάρους, την ευζωία και την υγεία με άξονα την ελληνική διατροφή και την αρχαία ελληνική άσκηση.

Αγοράστε το από εδώ

Το Σιλμαρίλλιον
Tolkien J. R. R.

Αν και εκδόθηκε τελευταίο μετά το θάνατο του Τόλκιν, είναι πρώτο χρονικά και σαν σύλληψη από τον συγγραφέα και σαν περιεχόμενο. Είναι η ιστορία της Πρώτης Εποχής, στην οποία αναφέρονται κατά καιρούς οι ήρωες του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, όπως ο Έλροντ και η Γκαλάντριελ που ζούσαν από τότε. Αν έχετε διαβάσει τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” θα αποκτήσετε τώρα μια σφαιρική εικόνα της Μέσης-γης, των λαών της και της εξέλιξης της ιστορίας τους στο πέρασμα των αιώνων. Αν πάλι ξεκινήσετε με αυτό τη γνωριμία σας, τότε σίγουρα δε θα σταματήσετε εδώ.

Αγοράστε το από εδώ

Καλοί οιωνοί
Gaiman Neil, Pratchett Terry

Οι τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν. Η Ατλαντίδα αναδύεται. Βάτραχοι πέφτουν απ’ τον ουρανό. Τα νεύρα τεντώνονται και όλα δείχνουν να βαδίζουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Όμως, ένας καλοπερασάκιας δαίμονας και ένας ιδιότροπος άγγελος θα προτιμούσαν να αποφευχθεί η Αρπαγή. Και μέσα σε όλα αυτά κάποιος έχασε και τον Αντίχριστο…

Αγοράστε το από εδώ

Γκαγκάριν
Τατσόπουλος Πέτρος

Με πόλο έλξης το «Gagarin 205», το μαγαζί του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο Πέτρος Τατσόπουλος υπογράφει ένα συναρπαστικό non fiction novel και αναλαμβάνει να μας αφηγηθεί την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας όπως δεν θα τη διδαχτούμε ποτέ στα σχολεία.

Αγοράστε το από εδώ

Μα γιατί μου φταίνε όλα -Το βιβλίο της γκρίνιας
Παπαθεοδώρου Βασίλης

Για όσους τους φταίνε τα πάντα, για όσους τρώγονται με τα ρούχα τους, για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα, για όσους τους λένε μίζερους και γκρινιάρηδες, αυτό είναι το βιβλίο τους. Σε εικονογράφηση Tasmar.

Αγοράστε το από εδώ

Τα 39 σκαλοπάτια
Buchan John

Ένα από τα πλέον εμβληματικά και επιδραστικά μυθιστορήματα «καταδίωξης» όλων των εποχών. Ένα δυνατό θρίλερ με διαρκώς κλιμακούμενη ένταση, αινιγματική ατμόσφαιρα, μυστήριο και αγωνία, που επηρέασε μεγάλο αριθμό κινηματογραφικών ταινιών και μεταγενέστερων μυθιστορημάτων κατασκοπείας και «καταδίωξης».

Αγοράστε το από εδώ

Βέβαια μαζί με τα βιβλία, υπάρχουν και τα αντικείμενα που μπορούν να κάνουν την παραμονή μας στην παραλία ακόμα πιο ευχάριστη. Και τα βρίσκουμε – και αυτά – στα καταστήματα Public.

SPONSORED LINKS

"Διαστροφή: η ηδονή που δεν έχεις δοκιμάσει."

Louis Aragon, 1897-1982, Γάλλος συγγραφέας & ποιητής

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.

    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα (μάχη του Υπρ, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Βυθίζεται έξω από τις Λαγούσες νήσους το αντιτορπιλικό Ύδρα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY