SPECIALSΠΑΝΔΕΚΤΗΣ

Το ΑΘΗΝΕΟ κλείνει 2 χρόνια δημιουργικής ζυθοποιίας!

Το ΑΘΗΝΕΟ, ο πρώτος χώρος δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, έκλεισε 2 χρόνια γεμάτα δράσεις και εκδηλώσεις , κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων λατρεύουν την μπίρα.

Το ΑΘΗΝΕΟ κλείνει 2 χρόνια δημιουργικής ζυθοποιίας!

Σε μια ζεστή βραδιά , με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων του, το ΑΘΗΝΕΟ υποδέχτηκε φίλους, εκπροσώπους τύπου και συνεργάτες οι οποίοι εκτός από την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της Αθηναϊκής Ζυθοιποιίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ΑΘΗΝΕΟ#1-την πρώτη μπίρα που βγήκε από τα βαρέλια του ΑΘΗΝΕΟ με μέλι και κόλιανδρο και να θαυμάσουν τη νέα εικαστική έκθεση PALE που θα φιλοξενηθεί εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.


Ο τίτλος PALE σηματοδοτεί την δεύτερη ενότητα, της άνοιξης και του θέρους (Μάιος-Δεκέμβριος 2017).

Ζωγραφικά, υφασμάτινα και φωτογραφικά έργα καθώς γλυπτικές εγκαταστάσεις και κατασκευές συνομιλούν στο πλαίσιο της έκθεσης με τα μουσειακά εκθέματα των μόνιμων συλλογών του ΑΘΗΝΕΟ.

*Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί: Νεκτάριος Αποσπόρης,
Νίκος Βατόπουλος, Δικαία Δεσποτάκη, Μάρθα Δημητροπούλου, Σταυρούλα
Καζιάλε, Βούλα Καραμπατζάκη, Έλενα Κυρκιλή, Γεωργία Μπλιάτσου,
Σοβατζόγλου Στέφανος, Ελένη Σουμή, Γιώργος Σκλάβαινας, Άννα Τζώρτζη

Το ΑΘΗΝΕΟ ένας χώρος δημιουργικότητας, έκφρασης διαφορετικών ιδεών και ψυχαγωγίας κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων όσων αγαπούν τη μπίρα με πολλές διαφορετικές δράσεις και πρωτοποριακό τρόπο. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια λειτουργίας του, έχει φιλοξενήσει πρωτότυπα, θεματικά events (food, fashion, life style, culture), δημιουργώντας μια μεγάλη «παρέα» που δίνει το παρών σε κάθε κάλεσμα. Η συνέχεια στις δράσεις του ΑΘΗΝΕΟ αναμένεται ανατρεπική.. και εντυπωσιακή δημιουργώντας ευκαιρίες και περιστάσεις για να ενώσει ανθρώπους με διαφορετικά ενδιαφέροντα γύρω από ένα ποτήρι παγωμένη και απολαυστική μπίρα!

Σχετικά με το ΑΘΗΝΕΟ:

Το ΑΘΗΝΕΟ βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Κηφισού 102, ακριβώς στο σημείο που πριν από πάνω από 50 χρόνια ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο Ζυθοποιείο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Είναι ένας χώρος με σύγχρονη αισθητική και αποτελεί τόπο έμπνευσης αλλά και συνάντησης για τους λάτρεις της μπίρας. Στο ΑΘΗΝΕΟ παράγονται απαστερίωτες μπίρες, κυρίως Lager και Ale, με την προσθήκη εκλεκτών τοπικών προϊόντων, πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις, παράγονται με 100% ελληνικό κριθάρι και ποικιλίες αρωματικών λυκίσκων. Είναι διαθέσιμες κυρίως σε βαρέλι 20 λίτρων σε περιορισμένη και επιλεγμένη διανομή και παράγονται χειροποίητα, χωρίς αυτοματοποίηση στη διαδικασία ζυθοποίησης.

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 50 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου Heineken N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Bock, Amstel Radler, Amstel Free, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, Fischer, ΒΙΟΣ 5, Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας όπως τις: Sol, Mc Farland, Erdinger, Affligem, Murphy’s, Duvel, Chimay και άλλες. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 26 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2008 για την ποιότητα των προϊόντων, ΙSO 22000:2005 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001-2004 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επιπλέον, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013.

SPONSORED LINKS

"Διαστροφή: η ηδονή που δεν έχεις δοκιμάσει."

Louis Aragon, 1897-1982, Γάλλος συγγραφέας & ποιητής

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.

    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα (μάχη του Υπρ, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Βυθίζεται έξω από τις Λαγούσες νήσους το αντιτορπιλικό Ύδρα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY