Μπασκετικό τουρνουά διδάσκει φιλία και αλληλεγγύη

Τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώθηκε στο Αττικό Άλσος με τη συμμετοχή παιδικών ομάδων και χρυσών ελλήνων καλαθοσφαιριστών.
Μπασκετικό τουρνουά διδάσκει φιλία και αλληλεγγύη
Ο Νίκος Λινάρδος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Αργύρης Καμπούρης και άλλοι χρυσοί μπασκετμπολίστες της μεγάλης γενιάς των ελλήνων καλαθοσφαιριστών βρέθηκαν στο Αττικό Άλσος για να απολαύσουν τη… νέα γενιά του μπάσκετ.

Ο Νίκος Λινάρδος και ο Μιχάλης Ρωμανίδης με συνεργάτες και υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διοργάνωσαν τουρνουά φιλίας και αλληλεγγύης, στο οποίο έλαβαν μέρος παιδιά 12-14 ετών.

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά πήραν μέρος οι ομάδες του Γ.Σ. Περισσού, του Α.Ο.Γαλατσίου, των Μελισσίων, της Νίκης Δροσιάς, της Ακαδημίας Αμπελοκήπων, του Αργειακού Εσπέρου και της Ακαδημίας Αττικού Άλσους.

Το τουρνουά είχε σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων που στη συνέχεια η Περιφέρεια Αττικής διέθεσε στην ενορία της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν οι χρυσοί μπασκετμπολίστες Παναγιώτης Γιαννάκης, Λ. Ανδρίτσος, Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτης Καρατζάς, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης κα Κυπριανίδου, οι οποίοι μίλησαν στα 120 παιδιά και τους γονείς τους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά στην photogallery του δημοσιεύματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v