Ήρθε η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K OLED E7

Με τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4Κ OLED E7 με τα ζωντανά χρώματα τον τέλειο ήχο και την σχεδίαση που θυμίζει έργο τέχνης, δεν θα μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις τηλεόραση.
Ήρθε η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K OLED E7
Αν την επόμενη φορά που θα δείτε ταινία περιπέτειας, θέλετε να γίνετε μέρος της δράσης, ή σας αρέσει να ακούτε τον ήχο σαν να ζείτε από κοντά την κάθε σκηνή, τότε η LG Electronics (LG) έχει την λύση με τη σειρά LG 4Κ OLED TV E7 και τα μοντέλα OLED65E7V και OLED55E7N. Η νέα σειρά της LG ξεχωρίζει γιατί προσφέρει άψογη απόδοση εικόνας και ήχου σε συνδυασμό με υψηλής αισθητικής σχεδιασμό που δίνει την δυνατότητα για ανεπανάληπτη εμπειρία Home Cinema.

Με τη μοναδικά λεπτή οθόνη και τον Picture-On-Glass σχεδιασμό, η νέα σειρά προσδίδει μία πρωτοφανή κομψότητα στον χώρο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης. Απ’ την άλλη, η ενσωματωμένη υψηλής ποιότητας μπάρα ήχου στη βάση της τηλεόρασης προσφέρει πλούσιο ποιοτικό ήχο, παρέχοντας αξεπέραστη κινηματογραφική εμπειρία στο χρήστη χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας λόγο αντίθεσης χωρίς όρια. Τα μοντέλα διαθέτουν ανώτερη ποιότητα εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα των συμβατικών τηλεοράσεων ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Χάρη στο πάνελ των 10-bit καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντας το ‘τέλειο’ χρώμα και το ‘απόλυτο’ μαύρο.

Επιπλέον, η τηλεόραση OLED της LG υποστηρίζει κορυφαίο περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision™, που έχουν υιοθετήσει οι παγκοσμίου φήμης κινηματογραφιστές σε όλο τον κόσμο. Η σειρά LG 4Κ OLED TV E7 όχι μόνο υποστηρίζει το HDR τεχνολογίας Dolby Vision™, αλλά προσφέρει συμβατότητα και με άλλες μορφές HDR όπως τα HDR10 και HLG. Με την τεχνολογία Active HDR της LG, επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR σε κάθε σκηνή, δίνοντάς στον χρήστη τη δυνατότητα να απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

Η τεχνολογία Dolby Atmos® προσφέρει κινηματογραφική εμπειρία, καθώς ο ήχος ‘ταξιδεύει’ προς κάθε κατεύθυνση και παρέχει ήχο 360 μοιρών, ακολουθώντας την κίνηση του περιεχομένου που παρακολουθεί ο θεατής. Έτσι, τον ‘τοποθετεί’ στο επίκεντρο της ιστορίας που παρακολουθεί με τόσο ρεαλισμό που κόβει την ανάσα αποδίδοντας μοναδικό και ρεαλιστικό ήχο σε τρεις διαστάσεις για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

Τέλος, τα νέα μοντέλα έρχονται εξοπλισμένα με τη νέα έκδοση webOS 3.5 της LG, που είναι απλή στη χρήση της για ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, ο χρήστης μπαίνει σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v