Το πρώτο stunt σκούτερ contest είναι γεγονός!

Οι απανταχού λάτρεις του stunt σκούτερ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακά κόλπα, στον πρώτο διαγωνισμό του Kickscooters.gr στην Ηλιούπολη.
Το πρώτο stunt σκούτερ contest είναι γεγονός!
Τα stunt σκούτερ είναι πολύ ανθεκτικές και στιβαρές εκδόσεις των γνωστών μας πατινιών με τιμόνι. Συνήθως ένα σκούτερ για κόλπα δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος και δεν μπορεί να διπλωθεί. Ζυγίζει περισσότερο από ό, τι ένα κανονικό σκούτερ και έχει ποιοτικότερα υλικά σε όλα τα μέρη. Ως εκ τούτου, ένα σκούτερ για κόλπα είναι ιδανικό για χρήση σε skatepark.

Το Kickscooters.gr ξεκίνησε να αντιπροσωπεύει το άθλημα στην Ελλάδα από το 2012 και το κοινό μεγαλώνει διαρκώς.

Το άθλημα ξεκίνησε το 2009 στην Αυστραλία και εξαπλώθηκε με γοργούς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός ότι απευθύνεται σε παιδιά σχεδόν όλου του σχολικού φάσματος βοήθησε πολύ σ ‘αυτό, επίσης, το γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να καταφέρει ο εκάστοτε αναβάτης
τα πρώτα κόλπα και να χαρεί με τον εαυτό του.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης, μιας γιορτής που θα μαζέψει όλους τους αναβάτες σε ένα χώρο να διαγωνισθούν και να αναδειχθούν οι καλύτεροι.

Θα είναι μία ευκαιρία οι μικρότεροι να παραδειγματισθούν από τους πιο έμπειρους αλλά και οι μεγαλύτεροι να βελτιώσουν την τεχνική τους. Θα υπάρχει μουσική, διεθνείς αναβάτες αλλά και επισκέπτες από το εξωτερικό.

Επιλέξαμε το skatepark της Ηλιούπολης γιατί είναι το μόνο που περιφραγμένο και σε λογικό μέγεθος ώστε να είναι εύκολη η παρακολούθηση όλων των παιδιών από τους διοργανωτές.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v