Καμηλοπάρδαλη έκανε «φτερά» από ζωολογικό κήπο στη Γαλλία

Συναγερμός έχει σημάνει στον ζωολογικό κήπο Beauval στη Γαλλία, από όπου δύο καμηλοπαρδάλεις εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.
Καμηλοπάρδαλη έκανε «φτερά» από ζωολογικό κήπο στη Γαλλία
Συναγερμός έχει σημάνει στον ζωολογικό κήπο Beauval στη Γαλλία, από εχθές το απόγευμα. Ο ζωολογικός κήπος που βρίσκεται στην κεντρική Γαλλία και φιλοξενεί πάνω από 4.000 ζώα, ανάμεσα στα οποία και καμηλοπαρδάλεις, καταμέτρησε 2 καμηλοπαρδάλεις λιγότερες εχθές το βράδυ.

Ανάστατοι οι φύλακες ειδοποίησαν τους υπευθύνους και τις αρχές που έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει κανένα ίχνος των χαμένων ζώων. Ο φύλακας της βάρδιας έχει οδηγηθεί στην ασφάλεια και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το μόνο που δήλωσε πριν ζητήσει δικηγόρο ήταν «ήμαρτον, μόνο πετώντας θα μπορούσαν να φύγουν από εδώ μέσα».

Η περίπτωση επίθεσης των άτυχων ζώων από άλλα σαρκοφάγα που φιλοξενούνται στον ζωολογική κήπο έχει ευτυχώς αποκλειστεί. Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η δήλωση μίας γυναίκας από ένα γειτονικό προάστιο που λέει ότι είδε ξεκάθαρα το κεφάλι μίας καμηλοπάρδαλης έξω από το μπαλκόνι της που βρίσκεται στον 6ο όροφο.

Η γυναίκα δεν βγήκε στο μπαλκόνι να επιβεβαιώσει αυτό που είδε, καθώς το θεώρησε απλά απίθανο και γέννημα της φαντασίας της λόγω κούρασης. Αναμένεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να λύσει το μυστήριο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v