Καλλιέργησε με την Kellogg’s: Κηπουρική για παιδιά!

Η Kellogg καλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν την χαρά της κηπουρικής μέσα από ένα πρωτότυπο Σετ Κηπουρικής.
Καλλιέργησε με την Kellogg’s: Κηπουρική για παιδιά!
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιό είναι το «μυστικό» της αξεπέραστης γεύσης των δημητριακών Kellogg’s; Με το Σετ Κηπουρικής Kellogg’s θα ανακαλύψετε με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο τη διαδρομή των απλών σπόρων από τους αγρούς… μέχρι το μπολ στο πρωινό σας τραπέζι! Με την αγορά 3 ειδικών συσκευασιών δημητριακών Kellogg’s μπορείτε να λάβετε δώρο το Σετ Κηπουρικής για παιδιά ή ενήλικες .

Τα δημητριακά Kellogg’s ξεκινούν από έναν απλό σπόρο. Οι σπόροι, όπως είναι γνωστό, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή μας. Για το λόγο αυτό, η Kellogg συνεργάζεται στενά με αγρότες για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης για την παραγωγή των δημητριακών Kellogg’s. Για σχεδόν έναν αιώνα τώρα, η μέθοδός μας δεν έχει αλλάξει. Καλλιεργούμε σπόρους, αλέθουμε τους καρπούς όπως το σιτάρι, ρύζι, κριθάρι, τη βρώμη σε μικρότερα κομμάτια, τους ψήνουμε προσεκτικά, προσθέτουμε βιταμίνες, μέταλλα και… έτοιμες οι τραγανές νιφάδες! Τελικό στάδιο, η άριστη συσκευασία τους. Με αυτά τα απλά αλλά τόσο σημαντικά βήματα τα δημητριακά Kellogg’s που όλοι γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε και αγαπάμε φτάνουν στο τραπέζι του πρωινού μας.

Σήμερα, τα δημητριακά αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία για μια υγιεινή διατροφή. Έτσι, η Kellogg, μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία νόστιμων και θρεπτικών δημητριακών, με τέσσερα απαραίτητα συστατικά (πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη D), σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια. Με ένα θρεπτικό και ισορροπημένο πρωινό γεύμα, αποκτούμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ν' αρχίσουμε δυναμικά την ημέρα μας, να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας και να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με χαμόγελο!

Στην Kellogg γνωρίζουμε την ευαισθησία των γονέων για τη σωστή διατροφή των παιδιών τους, για αυτό πιστεύουμε ότι η γνώση για την προέλευση των δημητριακών μας και τη θρεπτική τους αξία είναι πολύ σημαντική, σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, Cereal Portfolio Brand Lead – Middle East, Mediterranean, North Africa & Central Eastern Europe της Kellogg’s. Δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να βιώσουν την προέλευση των δημητριακών συμμετέχοντας στην Προωθητική Ενέργεια «Καλλιέργησε με την Kellogg’s».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω διαδικτυακό τόπο της Kellogg’s: https://grow.kelloggs.com/el-GR .
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v