Το Wellness Weekends on the Beach ολοκληρώθηκε!

Το κορυφαίο wellness event του καλοκαιριού ήταν και φέτος εδώ, χαρίζοντας στιγμές ευεξίας σε όσους το τίμησαν με την παρουσία τους.
Το Wellness Weekends on the Beach ολοκληρώθηκε!
Το πιο δροσερό wellness event του καλοκαιριού διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS και το aboutwellness.gr επιλέγοντας αυτή τη φορά την πανέμορφη τοποθεσία του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης! Το «Wellness Weekend on the Beach», το νούμερο ένα event ευεξίας, φέτος πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 27 – 28 Ιουνίου, και πρόσφερε για ακόμα μία χρονιά κεφάτα προγράμματα γυμναστικής και την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να χαλαρώσουν και να ενημερωθούν για υπηρεσίες και προϊόντα που τους ενδιαφέρουν άμεσα κατά την καλοκαιρινή σεζόν.

Παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση, εξαιτίας των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, στέφθηκε από επιτυχία, με τον κόσμο να υποδέχεται θερμά την προσπάθεια. Από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι ήταν δίπλα μας και φέτος, παρά τις αντιξοότητες. Στις εταιρίες Eurodiet, Frezyzerm, Αmstel και στο Medical Antiaging Center, στις ομάδες και στους trainers που συμμετείχαν και στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για όλη την υποστήριξη.

Καρδιά του event αποτέλεσαν τα προγράμματα γυμναστικής, όπως το workout από τους Street Workout Athens, που άνοιξε την εκδήλωση το Σάββατο. Σειρά είχε η yoga, η zumba, και το cardio από trainers των γυμναστηρίων Yava, ενώ τη σκυτάλη πήρε το πρωτότυπο πρόγραμμα Bokwa από την Ράνια Αλεξοπούλου και την ομάδα της. Η yoga και το summer dance oriental από την ομάδα της Ανδρομάχης Βουρλάκου, με τα οποία έκλεισε το πρόγραμμα του Σαββάτου, μας χαλάρωσαν και μας ξεσήκωσαν ταυτόχρονα. Η Κυριακή ξεκίνησε δυναμικά με την Athenstrainers και τα κεφάτα προγράμματά της, όπως το pilates partner, η zumba, τα fitness games για τους μικρούς μας φίλους και το εντυπωσιακό SPI. Άλλον έναν… γύρο zumba μας πρόσφεραν οι trainers των Yava, που έκλεισαν το κομμάτι των προγραμμάτων γυμναστικής του διήμερου event.

Ο Νίκος Γκαραβέλας και η Λία Σαντοριναίου του G.Radio εξέπεμπαν live από το χώρο της εκδήλωσης και τις δυο ημέρες, επιλέγοντας τις πιο hot καλοκαιρινές επιτυχίες και μιλώντας με τους χορηγούς και τους συμμετέχοντες. Αποκορύφωμα του «καυτού» διημέρου αποτέλεσε το live με το συγκρότημα 123 Swing, οι οποίες τραγούδησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο και «έκλεισαν» ιδανικά το 6ο Wellness Weekend on the beach!

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι μεγαλύτερες εταιρίες από το χώρο του ευ ζην και της ομορφιάς. Τον τομέα της διατροφής ανέλαβε η Eurodiet, που έκανε λιπομετρήσεις, έδωσε συμβουλές διατροφής και πρόσφερε στους επισκέπτες και τις επισκέπτριες διαιτητικά εδέσματα. Η γνωστή σέφ Μυρσίνη Λαμπράκη δημιούργησε μοναδικές γλυκές και αλμυρές συνταγές με προϊόντα Eurodiet, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως η υγιεινή διατροφή μπορεί να συνδυαστεί με τη νοστιμιά! Η Amstel Free, η γευστική μπύρα που αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, δεν περιέχει αλκοόλ και έχει μόλις 25 θερμίδες ανά 100 ml, μας ξεδίψασε χαρίζοντας μας την υπέροχη γεύση της μπύρας χωρίς «τύψεις»!

Η Frezyderm, κορυφαία εταιρία δερματολογικών καλλυντικών, μας συμβούλεψε για την σωστή ενυδάτωση προσώπου και σώματος την καλοκαιρινή περίοδο και μας σύστησε το νέο της προϊόν, το Anti Thermal Water Mist. Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρο ένα υπέροχο σετ περιποίησης προσώπου και σώματος, που περιείχε το Anti Thermal Water Mist και μία ενυδατική κρέμα προσώπου, με νικήτρια την κα Καλλιόπη Καλογερά. Η πρωτοπόρα κλινική αισθητικής ιατρικής Medical Anti Aging Center περιποιήθηκε τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες προσφέροντας χαλαρωτικές θεραπείες ενυδάτωσης και μασάζ, και χαρίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μία πλήρη θεραπεία στο Medical Anti Aging Center της περιοχής Αγίου Δημητρίου.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο Galaxy 92 Fm, to G.Radio και το In2life.gr. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βρέθηκαν μαζί μας στην παραλία του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και στήριξαν την προσπάθειά μας!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v