Ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος φτάνει στα TGI FRIDAYS™

Τα TGI Fridays υποδέχονται τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας με υπέροχες signature γεύσεις και… νόστιμες προσφορές.
Ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος φτάνει στα TGI FRIDAYS™
Ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος έφτασε και τα TGI FRIDAYS™ προετοιμάζουν τους δρομείς με το δικό τους τρόπο. Η φετινή διοργάνωση έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε αριθμό εθελοντών και συμμετοχών, γι’αυτό και τα TGI FRIDAYS™ στο Κολωνάκι φροντίζουν να γεμίσουν τις μπαταρίες σας με ενέργεια και υπέροχες signature γεύσεις!

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου οι φίλοι των TGI FRIDAYS™ μπορούν να απολαύσουν με 50% έκπτωση και με την επίδειξη του bib number της συμμετοχής στο Μαραθώνιο, πιάτα της κατηγορίας pasta, όπως τα Wild Mushroom Penne και Jack Daniel’s® Chicken Alfredo, καθώς επίσης και δροσερά smoothies, όπως τα Triple Berry, Mango Passion, Gold Medalist και Tropical Runner.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ανήμερα του Μαραθωνίου, τα TGI FRIDAYS™ ετοιμάζονται να υποδεχτούν όχι μόνο τους δρομείς αλλά και τους φίλους ή συγγενείς που τους υποστηρίζουν, για να απολαύσουν στο κατάστημα ένα ειδικό after-race breakfast, ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας.

Την Κυριακή, το FRIDAYS™ MARATHON BREAKFAST ισχύει μέχρι τις 13:00 και περιλαμβάνει 5 λαχταριστά και γεμάτα ενέργεια πιάτα:

Δοκιμάστε μια BREAKFAST QUESADILLA, τραγανή tortilla με παρμεζάνα, γεμιστή με ομελέτα και βασιλικό, μπέικον, τυρί Monterey Jack, Mozzarellini και bruschetta mix, γαρνιρσμένη με balsamic glaze και ψητά ντοματίνια φούρνου.

Για όσους το πρωινό είναι …συνώνυμο της ομελέτας, η OMELETTE BASIL FAJITAS, με λιωμένο Monterey Jack τυρί, scrambled eggs και βασιλικό, ψητά ντοματίνια φούρνου, πίτα αλευριού, iceberg, μπεϊκον και sour cream, εκτός από ενέργεια, θα ανταποκριθεί σε όλες τις γευστικές τους προσδοκίες!

Αν αγαπάτε τις βάφλες, τότε τα EGG & BACON MINI WAFFLES είναι για εσάς! Δύο αλμυρές mini βάφλες, με marinara, Monterey Jack τυρί, λωρίδες μπέικον και τηγανητό αυγό.
Συνοδεύονται από ψητά τοματίνια φούρνου.

Οι λάτρεις της γαλοπούλας, προτιμείστε τα TURKEY WRAPPER, δύο πίτες με καπνιστή γαλοπούλα, τυρί Swiss, iceberg, μαγιονέζα και ντομάτα.

Tα TGI FRIDAYS™ προτείνουν να ολοκληρώσετε το πρωινό σας με τρία αμερικάνικα SWEET BUTTER PANCAKES με homemade peanut butter mix και σως φράουλας ή λιωμένη πραλίνα φουντουκιού.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v