Ένα ελληνικό startup στα κορυφαία του κόσμου!

Το KOOLFly.com επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.674 startups από όλον τον κόσμο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Global Webit Congress Founders Games.
Ένα ελληνικό startup στα κορυφαία του κόσμου!
Πριν λίγες ώρες, το KOOLFly.com επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.674(!) startups από όλον τον κόσμο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Global Webit Congress Founders Games, έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς για digital startups παγκοσμίως!

Η τελευταία φάση του διαγωνισμού, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει ποιες από τις εταιρείες που κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς θα συνεχίσουν στον τελικό. Η ψηφοφορία λήγει στις 3 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε το KOOLFly σε αυτό το link

Με μόλις 1.5 χρόνο ζωής φαίνεται ότι το KOOLFly έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην Ελληνική αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου έχοντας παράλληλα μια υποσχόμενη πορεία στο εξωτερικό.

Επενδύοντας από την πρώτη στιγμή στην δημιουργία μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας το KOOLFly δίνει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να αγοράσουν όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η βασική του διαφοροποίηση όμως βρίσκεται στο ότι υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα έμπειρων fashion editor, οι οποίοι ενημερώνουν και βοηθάνε τους επισκέπτες να αναδείξουν το δικό τους προσωπικό στυλ!

Αξιοσημείωτη είναι και η ενότητα των upcoming Ελλήνων Σχεδιαστών, με δημιουργίες (πολύ συχνά σε περιορισμένα συλλεκτικά κομμάτια), μετατρέποντας το KOOLFly σε όχημα προβολής νέων πολλά υποσχόμενων ταλέντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το KOOLFly.com έλαβε πέρσι το βραβείο «Innovation in Fashion Sales» στον Ελληνικό διαγωνισμό e-volution awards.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v