Bootleg bar: Γνωρίστε το νέο στέκι του Χολαργού

Βιομηχανικό design, ατμόσφαιρα ποτοαπαγόρευσης και εορταστική διάθεση: Το νέο στέκι του Χολαργού γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και μας καλεί να το γνωρίσουμε.
Bootleg bar: Γνωρίστε το νέο στέκι του Χολαργού
Τον τελευταίο χρόνο, ένα μπαρ με ανατρεπτική διάθεση έχει ανοίξει τις πόρτες του στον Χολαργό. Το όνομά αυτού Bootleg, που σημαίνει παράνομη διακίνηση αλκοόλ και είναι εμπνευσμένο από την περίοδο του ’30 και την ποτοαπαγόρευση.

Εξαιρετικά cocktail που δεν θα βρεις αλλού σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις, καφέδες και τσάι για το πρωί με έντονη νότα διαφοροποίησης, απολαυστικά hot dog, club sandwich, σαλάτες και κρύα πιάτα, μουσικές επιλογές από dj’s που σε ταξιδεύουν μακριά από όσα σε απασχολούν και σου ανεβάζουν τη διάθεση, και πάνω από όλα φιλόξενο προσωπικό και τιμές που δείχνουν σεβασμό στον πελάτη, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το Bootleg.

Με πνοή εργοστασιακού design συνδυασμένου άψογα με ρετρό στοιχεία, lockers για τους πελάτες και ενδιαφέρουσες εικαστικές λεπτομέρειες σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το μετρό του Χολαργού, το Bootleg μας περιμένει, σύντομα μάλιστα με νέο ανανεωμένο εξωτερικό χώρο ώστε να υποδεχτεί το καλοκαίρι με δροσερή διάθεση.

Την Πέμπτη 3 Απριλίου, κλείνοντας ένα έτος λειτουργίας, το Bootleg υποδέχεται στο χώρο του τον Monsieur Minimal, ώστε να χαρίσει σε όσους το στήριξαν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αλλά και να καλέσει όσους ακόμη δεν το έχουν επισκεφθεί να το γνωρίσουν.

BOOTLEG Athens, Φανερωμένης 8, Χολαργός, τηλ. 210 6511288


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v