Φρέσκια εμφάνιση για το Topino!

To αγαπημένο σοκολατούχο γάλα της ΜΕΒΓΑΛ ανανεώθηκε και κυκλοφορεί σε ολοκαίνουργιες συσκευασίες.
Φρέσκια εμφάνιση για το Topino!
Το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα της ΜΕΒΓΑΛ, Topino, ανανεώθηκε! Με νέο, πρωτοποριακό και σύγχρονο design, με τις έντονες σοκολατένιες αποχρώσεις και την κάθετη αναγραφή του λογότυπου, το Topino κυκλοφορεί στα ψυγεία των καταστημάτων στις γνώστες χάρτινες συσκευασίες των 450ml και 310ml.

Η νέα συσκευασία, έρχεται να απογειώσει την απόλυτη σοκολατένια εμπειρία του αγαπημένου σοκολατούχου γάλακτος Topino που συνδυάζει ενέργεια και υπέροχη γεύση.

Το λογότυπο ΜΕΒΓΑΛ και η ελληνική σημαία πάνω στη νέα συσκευασία, δηλώνει την ελληνική προέλευση του γάλακτος και διασφαλίζει πάνω απ' όλα πως ο καταναλωτής είναι σίγουρος για την ποιότητα του σοκολατούχου γάλακτος που αγοράζει!

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Μακεδονία. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από περισσότερες από 1200 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 1000 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 26000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

ΜΕΒΓΑΛ. Το Γάλα είναι η Ζωή μας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v