Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει σε ρυθμό Audi Α1

To νέο Audi A1 καταφτάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαρίνας Φλοίσβου όπου θα φιλοξενηθούν διαδραστικές εκδηλώσεις με σκοπό την παρουσίαση του νέου μοντέλου.
Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπάει σε ρυθμό Audi Α1
Το Audi A1 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από 14 Ιουλίου μέχρι 1η Αυγούστου, στη μαρίνα Φλοίσβου. Στο AreA1, έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για την πρώτη πανελλήνια εμφάνισή του, το Audi A1 κυριαρχεί για 3 ολόκληρες εβδομάδες με την παρουσία του και με μια σειρά ιδιαίτερων εκδηλώσεων που υπογραμμίζουν τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Η υποδοχή του θα γίνει στις 14 Ιουλίου με ένα εντυπωσιακό, αναπάντεχο και με μοντέρνα αισθητική show, στηριγμένο στο ανθρώπινο στοιχείο, στις νέες τεχνολογίες και σε σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα όπως ολογραμματικές προβολές και 3D maping projections. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα καλοκαιρινό party, με τη VJ του MTV Νίκη Ξυμέρη στα πλατό να ξεσηκώνει τους επισκέπτες με τις super επιλογές της.

Την ίδια ατμόσφαιρα θα ζήσουν και τις υπόλοιπες ημέρες, οι funs του Audi A1, που περίμεναν εδώ και καιρό την άφιξή του στην Ελλάδα. Θα απολαύσουν από κοντά την ξεχωριστή σχεδίαση και την πρωτοποριακή του εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα θα βιώσουν τρισδιάστατες εμπειρίες παίρνοντας μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια νέων τεχνολογιών και σε άλλα συναρπαστικά δρώμενα από το μοναδικό του κόσμο.

Tο AreA1 λειτουργεί καθημερινά από 15/7 έως 1/8 και από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα παραμένει ανοιχτό μέχρι τη 1.00 π.μ.

Πιο συγκεκριμένα οι ειδικές βραδιές του θα φιλοξενήσουν πολλά και ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα, όπως:
Παρασκευή 16/7- Πρόγραμμα από τον Ανδρέα Κοτζαμάνη μέλος του ανατρεπτικού hip hop συγκροτήματος ΣΚΙΕΣ που θα ξεσηκώσει το κοινό με το δικό του DJ set.
Σάββατο 17/7 - Ένα εντυπωσιακό θέαμα , άμεσο και ζωντανό με μοντέρνους θεατρίνους του δρόμου της καλλιτεχνικής ομάδας Helix street theater. Μια σύνθεση από εντελώς απροσδόκητα στιγμιότυπα όπου ηθοποιοί και μίμοι χορεύοντας, ακροβατώντας αλλά και αυτοσχεδιάζοντας δημιουργούν ένα θέαμα γεμάτο χιούμορ και ρυθμό.

Επί πλέον κάθε Παρασκευή βράδυ το AreA1 πλημμυρίζει από τους ήχους των μοντέρνων μουσικών επιλογών γνωστών DJs της Αθήνας, που σας καλούν να τους ακούσετε και γιατί όχι να χορέψετε μαζί τους.

Κάθε Σάββατο στα πλαίσια του A1 Creativity το AreA1 γίνεται ο χώρος δημιουργικής έκφρασης νέων, μοντέρνων και πρωτοποριακών καλλιτεχνικών ομάδων.

Τέλος κάθε Κυριακή ευφάνταστα happenings διασκεδάζουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του AreA1 προσφέροντας θέαμα και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Οι εκδηλώσεις για την άφιξη του Audi A1 θα ολοκληρωθούν την 1η Αυγούστου αφήνοντας μια μοναδική αίσθηση, αντιπροσωπευτική του χαρακτήρα του. The Audi A1. The next big Audi.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v