Airtickets.gr: Νέα Εποχή - Περισσότερα Ταξίδια

Ο νέος τρόπος κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων από το airtickets.gr ήρθε για να φύγουμε εμείς. Mε τη νέα μηχανή αναζήτησης η κράτηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο οικονομικά, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και λειτουργίες.
Airtickets.gr: Νέα Εποχή - Περισσότερα Ταξίδια
H airtickets.gr, έχοντας πλέον ολοκληρώσει 10 έτη επιτυχημένης πορείας, είναι στην κορυφή της τουριστικής αγοράς, με τις περισσότερες πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων. Με κύριο στόχο να παρέχει στον ταξιδιώτη ολοκληρωμένες online υπηρεσίες, πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά, δημιούργησε τη νέα μηχανή αναζήτησης φέρνοντας έτσι τη Νέα Εποχή στις online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων.

Η Νέα Μηχανή Αναζήτησης, προσφέρει στον χρήστη που επιθυμεί να διαμορφώσει το ταξίδι του, περισσότερες νέες υπηρεσίες και διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία αναζήτησης.

Με την εμφάνιση τελευταίων θέσεων, τη δυνατότητα συνδυασμού διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών για κάθε σκέλος του ταξιδίου, την εμφάνιση στατιστικών για κάθε πτήση από προηγούμενους επιβάτες, την παροχή περισσότερων δυνατοτήτων ταξινόμησης, την εμφάνιση αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με τους όρους των ναύλων, σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ένα φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, η νέα μηχανή αναζήτησης της airtickets.gr, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο εξελιγμένο «εργαλείο» στον χώρο των online κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v