Conn-x: Δείτε το Mundial 3D στο σαλόνι σας!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Mundial πιο "ζωντανά" από ποτέ, και μάλιστα από το σαλόνι τους, προσφέρει το Conn-x σε 80 τυχερούς που θα κερδίσουν χωρίς κλήρωση 3D τηλεοράσεις 42’’ LCD.
Conn-x: Δείτε το Mundial 3D στο σαλόνι σας!
Ότι αυτό το καλοκαίρι όλοι θα παρακολουθούν το mundial είναι αναμενόμενο. Ότι το Conn-x θα δώσει τη δυνατότητα σε 80 τυχερούς να το παρακολουθήσουν πιο «ζωντανά» από ποτέ και μάλιστα από το σαλόνι του σπιτιού τους δεν ξανάγινε!

Τώρα με το νέο μεγάλο διαγωνισμό του Conn-x, 80 super τυχεροί θα κερδίσουν αυτόματα –χωρίς κλήρωση- 3D τηλεοράσεις 42’’ LCD για την απόλυτη 3D εμπειρία του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του καλοκαιριού! Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Γιατί με το Conn-x όλοι οι υπόλοιποι κερδίζουν αυτόματα 70 LG DVD Home Cinemas, 80 LG Blu Ray DVD players, αναμνηστικές φανέλες στα χρώματα της Ελλάδας και χιλιάδες άλλα δώρα που θα θυμίζουν το mundial του 2010.

Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό. Προϋπόθεση είναι να αποκτήσετε Conn-x ή εάν έχετε ήδη να το συνδυάσετε με όποια υπηρεσία Ομιλίας ή Τηλεόρασης θέλετε. Εάν έχετε ήδη το πιο γρήγορο και αξιόπιστο Internet μπορείτε να το συνδυάσετε με υπηρεσίες Ομιλίας για να μιλάτε απεριόριστα με όλη την Ελλάδα, ή άλλες υπηρεσίες που σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε δωρεάν κλήσεις σε κινητά.

Ακόμα μπορείτε να το συνδυάσετε με την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Conn-x TV για να απολαμβάνετε 47 ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια, ελληνικά και διεθνή και πλούσιο περιεχόμενο Video on Demand τη στιγμή που θέλετε , όσες φορές επιθυμείτε, ταινίες, σειρές, παιδικά προγράμματα, σημαντικά αθλητικά γεγονότα και μουσικά video clip.

Τι περιμένετε; Καλέστε στο 13888 - τη νέα γραμμή για αγορές του ΟΤΕ, ή επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα Oteshop, Cosmote ή Γερμανός. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό καλέστε χωρίς χρέωση στο 800 200 6000 ή κάντε κλικ το www.conn-x.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v