GoldenDeals.gr: Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της πόλης... χάρισμα

Με ένα mega-deal ξεκίνησαν οι προσφορές της νέας, φερέλπιδας ιστοσελίδας GoldenDeals.gr: Πίτσα από την Pizza Hut μόνο με 1€. Κάθε μέρα μία νέα, αντίστοιχη προσφορά θα μας δίνει την ευκαίρια να απολαμβάνουμε τα καλύτερα της πόλης.
GoldenDeals.gr: Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της πόλης... χάρισμα
To GoldenDeals.gr – το νέο πρωτοποριακό site προσφορών από τη Χρυσή Ευκαιρία – ξεκίνησε τη λειτουργία του από την Τετάρτη 26/5 με μία mega-προσφορά – μία οικογενειακή Pizza από την Pizza Hut (αξίας 19,5 Ευρώ) μόνο με 1 Ευρώ (95% έκπτωση!).

Το GoldenDeals.gr έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε υπηρεσίες και προϊόντα με τον πλέον οικονομικότερο τρόπο – κάθε ημέρα και μία διαφορετική προσφορά από 40% έως 90% θα σας προσελκύσει να ανακαλύψετε, να βιώσετε και να μοιραστείτε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας.

Να πώς δουλεύει:
1. Επισκεφτείτε το GoldenDeals.gr.
2. Εκδηλώστε ενδιαφέρον πατώντας το κουμπί “Αγοράστε” της κάθε προσφοράς.
3. Διαδώστε την προσφορά στους φίλους σας, μέσω Facebook, Twitter ή ακόμα και email.
4. Μόλις συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων που είναι απαραίτητος για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, τότε η προσφορά είναι στα χέρια σας και μπορείτε να την απολαύσετε.

Οι καθημερινές προσφορές του GoldenDeals.gr περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, όπως φαγητό, ταξίδια, προσωπική φροντίδα, τέχνες, σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες, τέχνες, σπορ, ψυχαγωγία κ.ά. από τις καλύτερες επιχειρήσεις της πόλης μας, για να έχετε το προνόμιο να τις απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή.

Μην περιμένετε άλλο, κάντε τώρα εγγραφή στο GoldenDeals.gr για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε κανένα deal.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v