Streetdance 3D: Σπάει τα box office Αγγλίας και Γαλλίας

Πρώτη στο box office στην Μ. Βρετανία και δεύτερη στη Γαλλία για την εβδομάδα 21 έως 23 Μαΐου η μουσικοχορευτική ταινία Streetdance που έρχεται στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου. 
Streetdance 3D: Σπάει τα box office Αγγλίας και Γαλλίας
Η Hollywood Entertainment σας ενημερώνει ότι η ταινία STREETDANCE 3D έκανε το μεγαλύτερο άνοιγμα τριημέρου 21-23/5 με 3,5 εκατ δολάρια αφήνοντας στη δεύτερη θέση του box office το Prince of Persia της Disney που έκανε επίσης πρεμιέρα, και τρίτο το Robin Hood της Universal στο δεύτερο τριήμερο της προβολής του.

Ένα άλλο ρεκόρ ήταν αυτό του αριθμού των αιθουσών 3D που έφτασε τις 345, περισσότερες από το Avatar που είχε ανοίξει σε 305.

Πηγές της Μεγάλης Βρετανίας αναφέρουν ότι τα νούμερα θα ήταν πολύ μεγαλύτερα αν ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός και δεν κρατούσε το κοινό έξω από τους κινηματογράφους. Το επόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι κερδοφόρο λόγω της αργίας και των σχολικών διακοπών που θα βοηθήσουν τις οικογένειες.

Το σάουντρακ της ταινίας κυκλοφόρησε χτες και ορισμένοι εκ των πρωταγωνιστών θα παραβρεθούν την Τετάρτη στα Εθνικά Κινηματογραφικά Βραβεία.

Η ταινία STREETDANCE 3D ήταν δεύτερη στο box office και στη Γαλλία μετά το Robin Hood.

Από τώρα μέχρι τέλος Ιουνίου η ταινία θα παίζεται σε περίπου 1500-2000 αίθουσες στην Ευρώπη ενώ σύνολο οι χώρες φτάνουν τις 36.

STREETDANCE 3D - 9 IOYNIOY ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v