Το πρώτο running portal στην Ελλάδα από τα Intersport

Είστε λάτρεις του τρεξίματος; Γίνετε τώρα μέλος στην πρώτη online running κοινότητα από την Intersport και μάθετε τα πάντα για το αγαπημένο σας άθλημα.
Το πρώτο running portal στην Ελλάδα από τα Intersport
Μια νέα υπηρεσία στον κόσμο του running μας παρουσιάζει η INTERSPORT το 2010 μέσα από το www.runningtothepeople.com/gr. Σε αυτό το πρωτοποριακό για την Ελλάδα portal, θα μπορέσετε να μάθετε ότι χρειάζεστε για το τρέξιμο. Γίνετε μέλος μιας online κοινότητας η οποία μέσα από νέα και συμβουλές θα σας βοηθήσει να φτάσετε τον running στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός…

Το περιεχόμενο του portal καλύπτει τις ανάγκες όλων των runners, από τους πιο αρχάριους έως τους πιο έμπειρους. Βρείτε εξειδικευμένα άρθρα για το τρέξιμο, την προπόνηση, τη διατροφή, την υγεία και την παρακίνηση που θα σας ενθαρρύνουν να γίνετε καλύτεροι δρομείς. Επιπλέον βρείτε προϊόντα running όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που προσφέρουν εξειδικευμένες τεχνολογίες.

Στη συνέχεια, ενημερωθείτε μέσα από νέα για αγώνες και running events όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο! Το περιεχόμενο ανανεώνεται συνεχώς ώστε να μην χάσετε καμία running στιγμή.

Μια τέτοια υπηρεσία δεν θα μπορούσε βέβαια να μην υπολογίσει και τους χρήστες του Facebook και του iPhone: Μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους Facebook φίλους σας, καλέστε τους στην running παρέα σας και ενημερωθείτε για τα νέα του running όπου και αν βρίσκεστε μέσω του iPhone application!

Αλλά τι είναι που κάνει αυτό το portal ακόμα πιο ξεχωριστό; Η επικοινωνία μεταξύ σας! Δημιουργήστε το προφίλ σας και γίνετε μέλη ομάδων ή ακόμη καλύτερα…δημιουργήστε τη δική σας. Μετά ανεβάστε τις διαδρομές που τρέξατε κάθε φορά και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με άλλα μέλη της κοινότητας.

Τα οφέλη είναι πολλά: καλύτερη φυσική κατάσταση, καλύτερη διατροφή και περισσότερο κίνητρο, είναι μόνο μερικά από αυτά. Κάντε τώρα click στο http://www.runningtothepeople.com/gr  και ανακαλύψτε την μεγαλύτερη running κοινότητα στην Ελλάδα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v