Ως πότε θα έχουμε κακοκαιρία;

Μετά από το σύντομο κύμα… καλοκαιριού, η κακοκαιρία επέστρεψε στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ως πότε όμως θα διαρκέσει;
Ως πότε θα έχουμε κακοκαιρία;
Μέχρι την Παρασκευή τουλάχιστον θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, λέει η πρόγνωση του καιρού.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο με πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες. Την Τετάρτη, οι βροχές στα ηπειρωτικά θα συνεχιστούν, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 24 βαθμούς με μικρή άνοδο (ως 3 επιπλέον βαθμούς) στα νότια.

Την Πέμπτη, στα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα. Την Παρασκευή θα υπάρξουν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Κάποιες τοπικές βροχές ίσως σημειωθούν στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο και το Σάββατο, αλλά στο τέλος της εβδομάδας τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν κι άλλο και από Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, με τον ουρανό να έχει απλώς λίγες νεφώσεις.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση ως την Δευτέρα 14/5 εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v