Αλλάζει ο καιρός: Καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη

Το γυρνάει προς… φθινόπωρο ο Μάιος, με βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σε όλη την χώρα από σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου και μέχρι την Τετάρτη 9 Μαΐου.
Αλλάζει ο καιρός: Καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη
Αναλυτικά, οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι οι εξής:

Την Παρασκευή (04-05-2018): Πιθανόν τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία.

Το Σάββατο (05-05-2018): Τις απογευματινές ώρες η ήπειρος, η δυτική Στερεα, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή (06-05-2018): Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα (07-05-2018): Κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη (08-05-12018) και την Τετάρτη (09-05-2018) πιθανόν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές μονό ώρες οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v