Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα;

Ανοιξιάτικο καιρό θα έχουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τις ημέρες των γιορτών.
Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα;
Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για σαφή και ασφαλή πρόγνωση των καιρικών φαινομένων για την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός, ο καιρός το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων αναμένεται ηλιόλουστος, ενώ και η Μεγάλη Εβδομάδα όλα δείχνουν πως θα κυλήσει με τον ίδιο τρόπο.

Όπως είπε στο δελτίο καιρού, από Μεγάλη Δευτέρα ως Μεγάλη Παρασκευή, τα πράγματα αναμένονται καλά σε γενικές γραμμές σε όλη τη χώρα. Δεν αποκλείονται τοπικές βροχές σε ηπειρωτικές περιοχές, αλλά δεν αναμένεται προς το παρόν κάποια ψυχρή «εισβολή» ή σημαντική μεταβολή ώστε να χαλάσει το ανοιξιάτικο σκηνικό που «στρώνεται» από αυτή την εβδομάδα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα, για παράδειγμα, θα φτάσει ως τους 21-23 βαθμούς.

Η ΕΜΥ σημειώνει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως, είναι πιθανό να παρατηρηθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η πρόγνωση για τις επόμενες 3-7 ημέρες είναι διαθέσιμη καθημερινά εδώ.

Πηγή: Dikaiologitika 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v