Τι κρύβει ο τρόπος που τρως για τον χαρακτήρα σου

Σου αρέσουν τα γλυκά; Τα καυτερά; Κάνεις μια μπουκιά το πιάτο σου ή τρως με το πάσο σου; Δες τι σημαίνουν αυτά για τον χαρακτήρα σου.
Τι κρύβει ο τρόπος που τρως για τον χαρακτήρα σου
Τρως με το πάσο σου

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Δεν βιάζεσαι ποτέ και ζεις το σήμερα. Στη δουλειά σπάνια θα αγχωθείς για να βγάλεις όσα πρέπει να γίνουν και πιστεύεις ότι κάτι για να γίνει καλά πρέπει να γίνει με ηρεμία και προσήλωση. Στις σχέσεις σου πάντα ζεις τη στιγμή, ενώ είσαι αρκετά επίμονος χαρακτήρας που του αρέσει να έχει συγκεκριμένη ρουτίνα.

Τρως πολύ γρήγορα

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Αν αδειάζεις το πιάτο σου πριν οι άλλοι καν προλάβουν να φάνε το μισό, πριν καν μασήσεις το περιεχόμενο τότε είσαι από εκείνους που φέρνουν πάντα εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή τους ζητηθεί. Και αυτό αρέσει στα αφεντικό σου. Το multi tasking είναι το δυνατό σου σημείο, ενώ στις σχέσεις βάζεις τις ανάγκες του παρτενέρ σου υψηλότερα από τις δικές σου. Δυστυχώς, σπάνια βρίσκεις χρόνο για σένα.

Νευριάζεις με όσους αγγίζουν το φαγητό σου

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Άσ'το κάτω αυτό! Κατά πάσα πιθανότητα είσαι πολύ οργανωτικός τύπος. Σου αρέσει όλα να είναι εντάξει και καθαρά, και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να επιβάλεις την τάξη. Στην δουλειά σου αναλαμβάνεις με επιτυχία τις ζόρικες υποθέσεις, και στις σχέσεις σου είσαι ο πρώτος που θα αναλάβει τις ευθύνες. Όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά δείγματα χαρακτήρα, όμως συχνά σε αγχώνουν. Έσο πιο ελαστικός και χαλάρωσε.

Δοκιμάζεις συνέχεια νέες γεύσεις

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Νέες κουζίνες, νέες περιπέτειες. Αγαπάς την περιπέτεια. Ο σύντροφός σου δεν παραπονιέται ποτέ, δεν βαριέται ποτέ. Στη δουλειά σου δίνεις συνέχεια νέες ιδέες, και είσαι ο πιο αγαπητός τύπος της παρέας. Η προσέγγισή σου απέναντι στη ζωή είναι μοναδική.

Ένα – ένα τη φορά

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Αν επιλέγεις ένα τρόφιμο τη φορά για να καταναλώσεις από το πιάτο σου είσαι – καλά το κατάλαβες- μεθοδικός. Σου αρέσει η λεπτομέρεια και θα το σκεφτείς πολύ για να πάρεις αποφάσεις. Στη δουλειά είσαι ο πιο προσεκτικός απ’ όλους και στις σχέσεις σου συναντάς προβλήματα γιατί δεν κατανοούν όλοι τον λόγο που είσαι τόσο σταθερός στις απόψεις σου. Προσπάθησε να ανοιχτείς στις ιδέες τον άλλων και να συσφίξεις τις σχέσεις σου.

Mix and match

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Αν σου αρέσει να ανακατεύεις γεύσεις και τρόφιμα μεταξύ τους, τότε σου αρέσει να «φορτώνεσαι» τα πάντα. Από ευθύνες μέχρι το δράμα του άλλου. Το αφεντικό σου σε γουστάρει γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και οι σχέσεις σου είναι πάντα πετυχημένες γιατί δε φοβάσαι να δώσεις άφθονο χρόνο. Το μόνο αρνητικό; Τείνεις να δεσμεύεσαι υπερβολικά, κάτι που συχνά σου προκαλεί προβλήματα.

Κομμάτι – κομμάτι

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Αν συνηθίσεις να κόβεις το φαγητό σου στην ιδανική ποσότητα για μια μπουκιά, τότε είσαι από εκείνους που βλέπουν μπροστά. Είσαι φιλόδοξος στη δουλειά σου θέλοντας κάθε φορά να ανεβαίνεις και από ένα σκαλί, ενώ στις σχέσεις σου πάντα ψάχνεις κάτι που να είναι σημαντικό μακροπρόθεσμα.

Είσαι επιλεκτικός με το φαγητό

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Μανιτάρια; Μπλιαχ! Μπρόκολο; Ίου! Μπορεί να είσαι δύσκολος με το φαγητό, αλλά μάλλον νιώθεις καλά με το ποιος είσαι. Σου αρέσει να δουλεύεις σε περιβάλλον που νιώθεις ασφαλής, και έχεις πάντα σχέσεις μακροχρόνιες και τακτοποιημένες. Παρ’ όλα αυτά είσαι ανήσυχο πνεύμα, γεγονός που σε ωθεί στο να κυνηγάς ευκαιρίες.

Σου αρέσουν τα γλυκά

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Είσαι ήρεμος και «ψυχούλα». Είσαι από εκείνους που θα ακούσουν πάντα τα προβλήματα των άλλων, όμως ταυτόχρονα δεν είσαι και τόσο ανοιχτός στο να μιλήσεις για τα δικά σου ζητήματα.

Τρελαίνεσαι για καυτερά

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σου: Σου αρέσει να ζεις επικίνδυνα – thug life. Μπορείς σε μια στιγμή να αλλάξεις από σκέτη γλύκα και να γίνεις τύπος που στάζει δηλητήριο. Όμως θα είσαι ο πρώτος που θα βοηθήσεις αν κάποιος από το άμεσο περιβάλλον σου χρειαστεί βοήθεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v