Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας (upd)

Με τι καιρό θα κάνουμε τριήμερο; Ιδού η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα από την ΕΜΥ.
Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας (upd)
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο 17/2 στα δυτικά της χώρας με αραιές νεφώσεις βαθμιαία. Στις υπόλοιπες περιοχές θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με σποραδικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο σε σχέση με την Παρασκευή - παγετός θα παρατηρηθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. 

Την Κυριακή θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές από το βράδυ στα βόρεια και η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Την Καθαρή Δευτέρα, θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα κεντρικά; με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα ενταθούν τη νύχτα στα δυτικά και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση από τα βόρεια. 

Στην Αθήνα, η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα κυμανθεί μεταξύ 6-17 βαθμών Κελσίου και την Δευτέρα μεταξύ 9 και 14 βαθμών Κελσίου.

Πηγή
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v