Παραολυμπιονίκης χαρίζει το μετάλλιό του για να αγοραστεί αμαξίδιο

Ο παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης αποφάσισε να διαθέσει το χάλκινο μετάλλιό του ώστε να αγοραστεί αμαξίδιο για μια μικρή μαθήτρια που το έχει άμεση ανάγκη.
Παραολυμπιονίκης χαρίζει το μετάλλιό του για να αγοραστεί αμαξίδιο
Την προσεχή Δευτέρα το 14ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης διοργανώνει φιλανθρωπικό μπαζάρ ώστε να συγκεντρωθούν τα έξοδα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για την μικρή Ολίβια, κόρη ενός εκ των μαθητών.

Η μικρή έχει άμεση ανάγκη το αμαξίδιο και στην προτροπή για βοήθεια ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων ο μαθητής του 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ και γνωστός παραολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης.

Ο παραολυμπιονίκης αποφάσισε να δώσει στον Διευθυντή του σχολείου το Παγκόσμιο Χάλκινο Μετάλλιο, που απέκτησε στην σφαιροβολία και δισκοβολία το 2011 στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Νέα Ζηλανδία.

Ο Αλέξανδρος εξέφρασε την επιθυμία του το μετάλλιο να τεθεί σε πλειστηριασμό, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν, μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα από το μπαζάρ, για την αγορά του αμαξιδίου.

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου από τις 17.00 μέχρι τις 22.00 στον χώρο του σχολείου, στην οδό  Κατσιμίδη 11.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v