Τελειώνει ο κόσμος στις 23 Σεπτεμβρίου;

Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι λένε πως το τέλος του κόσμου είναι κοντά, και πως θα οφείλεται σε μια ταπεινή… ηλιακή έκλειψη.
Τελειώνει ο κόσμος στις 23 Σεπτεμβρίου;
Γλιτώσαμε από τον ιό της χιλιετίας, επιβιώσαμε και από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας το 2012, θα την πάθουμε λέτε από μια απλή και ταπεινή ηλιακή έκλειψη;

Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι, πάντως, λένε πως έτσι έχουν τα πράγματα, και πως ο κόσμος μας τελειώνει φέτος, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017.

Αιτία για το τέλος της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον κύριο εκπρόσωπό τους, θα είναι η έκλειψη του Ηλίου στις 21 Αυγούστου, που θα είναι ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την επικείμενη «άφιξη» του πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτη Χ.

Ο Ντέιβιντ Μιντ προειδοποίησε ότι η έκλειψη θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας σειράς γεγονότων, που θα καταλήξουν στην καταστροφή της Γης από τον συγκεκριμένο πλανήτη. Ο Μιντ (που έχει γράψει το βιβλίο «Πλανήτης Χ – Η έλευση το 2017») είχε ισχυριστεί και στις αρχές του χρόνου ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο ο Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γη.

Ο συνωμοσιολόγος πιστεύει ότι η έκλειψη του Ηλίου συνδέεται με τον βιβλικό αριθμό 33 (τόσες φορές εμφανίζεται στη Γένεση το όνομα «Ελοχίμ») και την προφητεία του Ησαΐα για το τέλος του κόσμου. «Όταν αρχίσει η έκλειψη, στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του Ηλίου θα είναι σκοτεινή και το φεγγάρι θα γίνει μαύρο, όπως αναφέρει ο Ησαΐας», υποστήριξε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v