14 λόγοι για να περάσεις τέλεια το υπόλοιπο των διακοπών σου

Οι λογαριασμοί, η μουντάδα του χειμώνα, οι λιγοστές αφορμές για ξεφάντωμα και μερικοί ακόμα λόγοι που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
14 λόγοι για να περάσεις τέλεια το υπόλοιπο των διακοπών σου

Ένας μήνας (και κάτι) έμεινε ακόμα. Χωρίς να θέλουμε να σας ανησυχήσουμε, ο Αύγουστος φτάνει στα μέσα του και οι διακοπές – λογικά – πλησιάζουν στην τελετή λήξης.

Όμως έχουμε ακόμα. Περνάμε ακόμα περίοδο διακοπών διάολε και έχουμε κάθε λόγο να τις περάσουμε ωραία.

Για την ακρίβεια 14 λόγους.

Τον χειμώνα το ξυπνητήρι θα βαράει ανελέητα, το καλοκαίρι μπορούμε εύκολα να το στείλουμε διακοπές.

Τον Σεπτέμβρη έρχονται μαζεμένοι λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κινητής και ασφάλειες. Προλαβαίνουμε να κάνουμε τη ζωή μας για ένα μήνα ακόμα και να περάσουμε τέλεια, πριν μας βρουν στην πόρτα οι λυπητερές.



Ο καύσωνας μπορεί να μας ταλαιπωρεί κάποιες ημέρες, όμως μπροστά στο πολικό ψύχος του χειμώνα, είναι δέκα φορές καλύτερος.

Η μέρα μικραίνει όσο χειμωνιάζει, και είναι τόσα τα ωραία πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τις μεγαλύτερες ημέρες του χρόνου όσο προφταίνουμε.

Ό,τι κάναμε – κάναμε με τη σιλουέτα μας, τέλος. Μας απομένει ένας ωραιότατος μήνας στον οποίο μπορούμε να φάμε απενοχοποιημένα όσα στερηθήκαμε λόγω διατροφής, προ καλοκαιριού.



Έχουμε ακόμα την ευκαιρία να δούμε παλιές παρέες και έρωτες που αφήσαμε πίσω για χαζούς λόγους. Ο χειμώνας δεν είναι για επανενώσεις, λυπούμεθα.

Θα επισκεφτούμε την πιο τέλεια ταβέρνα που πάντα λιμπιζόμασταν, αλλά πότε δεν βρήκαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε όσο ακόμα έχει τραπεζάκια έξω κάτω από τα αστέρια.

Θα βάλουμε ως σωστοί social media users κι εμείς τις πρώτες μας φιλτραρισμένες ή αφιλτράριστες φωτογραφίες στο Instagram και θα «γυρίσουμε» τα πρώτα μας stories σε τιρκουάζ νερά, πριν αυτά παγώσουν και γκριζάρουν.



Θα δούμε επιτέλους αυτή τη σειρά που πάντα λέγαμε να δούμε– αλλά δεν έκατσε – και θα κάνουμε catch up στις συζητήσεις των φίλων μας.

Στις διακοπές μπορούμε να φορέσουμε αυτό το καινούργιο μαγιό - ρούχο που ήταν πολύ… extreme για την Αθήνα, πλήρως απενοχοποιημένα, σε ένα νησί, με λίγα βλέμματα τριγύρω. Χωρίς να πουντιάσουμε.

Θα γιορτάσουμε παραδοσιακά τον 15Αυγούστο σε πανηγύρι στο ονειρεμένο νησί των διακοπών μας. Ο χειμώνας δεν θα’ χει πανηγύρια. Σνιφ.

Δεν θα χρειάζεται να φτιάξουμε το πρωινό μας, ούτε να τρέξουμε για τα υλικά στο σούπερ μάρκετ: θα είναι έτοιμο από το ξενοδοχείο και θα μας σερβίρεται στο κρεβάτι, ενώ διακοπάρουμε.

Και αν μείνουμε Αθήνα, ο Αύγουστος είναι η ιδανική περίοδος για να την ζήσουμε όσο άδεια της αξίζει να είναι χωρίς κίνηση και φασαρία.

Και θα ξεζουμίσουμε κάθε μέρα του υπόλοιπου καλοκαιριού σαν να ήταν η τελευταία (του). Ένας μήνας (και κάτι) έμεινε. Προφταίνουμε!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v