Δωρεάν wi-fi σε 20 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Είκοσι από τους μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας αποκτούν σταδιακά πρόσβαση σε ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες.
Δωρεάν wi-fi σε 20 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
Το γνωρίζατε πως μερικοί από τους μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα διαθέτουν δωρεάν wi-fi για τους επισκέπτες;

Μέχρι στιγμής πρόσβαση σε Wi-Fi υπάρχει στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, ενώ χάρη στη συνεργασία Cosmote και Υπουργείου Πολιτισμού πολλοί ακόμα αρχαιολογικοί χώροι θα αποκτήσουν σταδιακά πρόσβαση.

Οι χώροι αυτοί είναι η Ακρόπολη, οι αρχαιολογικοί χώροι στην Κνωσό και το Σούνιο, οι Βασιλικοί Τάφοι Αιγών (Βεργίνα), το Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, η Αρχαία Ολυμπία, τα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηρακλείου και Θεσσαλονίκης, η Ακρόπολη Λίνδου, η Αρχαία Επίδαυρος, η Ακρόπολη Μυκηνών, η Σπιναλόγκα, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, η Αρχαία Δωδώνη και η Αρχαία Κόρινθος.

Όπως αναφέρει η Cosmote, το Wi-Fi, μεταξύ άλλων, θα επιτρέψει στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία να αναπτύξουν νέους διαδραστικούς τρόπους ξενάγησης και παρουσίασης των εκθεμάτων τους, ενώ το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v