Πώς είναι τα ζώδια στην παραλία;

Παρεισφρήσαμε στις παραλίες της Αττικής και πάσης Ελλάδας και είδαμε τι κάνουν τα ζώδια σε αυτές.
Πώς είναι τα ζώδια στην παραλία;
Το καλοκαίρι ήρθε και τα ζώδια ξεχύνονται σαν χείμαρρος στις παραλίες. Βάλαμε ψεύτικο μουστάκι και γυαλιά ηλίου, τα κατασκοπεύσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα χούγια τους κάτω από τον καυτό ήλιο.

Κριός

Σας φέρνει κάτι στο νου ο σπαστικός ήχος «τακ τακ τακ» από τις ρακέτες; Κατά 99% ένας Κριός βρίσκεται πίσω του.

Ταύρος

Το τάπερ με τα κεφτεδάκια, η ομπρέλα, η πτυσσόμενη καρέκλα, το τρανσιστοράκι και γενικά κάθε κομφόρ που θα δείτε στην παραλία ανήκουν στον Ταύρο.

Δίδυμος

Αν υπήρχε βραβείο πολυλογά της παραλίας, τότε ο Δίδυμος θα το κατακτούσε κάθε καλοκαίρι με χαρακτηριστική ευκολία και με μπόλικη απόσταση από τον δεύτερο.

Καρκίνος

Λατρεύει τη θάλασσα, την φωτογραφίζει με κάθε αφορμή και ζητά συνέχεια επάλειψη αντηλιακού από τον/την παρτενέρ του. Αυτός είναι κυρίες και κύριοι ο καρκίνος.

Λέων

Ο πιο καμαρωτός της παραλίας, εξοπλισμένος άρτια με γκάτζετ και μυώδης τόσο όσο να προσελκύσει τα βλέμματα όλων. Αγαπημένο του σπορ, το φλερτάρισμα φυσικά.

Παρθένος

Θα σου κάνει παρατήρηση για το τσιγάρο στην άμμο, θα αλειφτεί με αντηλιακό δείκτη προστασίας 100 και θα κάνει την παρέα να βλαστημά την ώρα και τη στιγμή που τον πήρε μαζί της.

Ζυγός

Τον ενοχλεί η φασαρία των «ελληναράδων» της παραλίας και θα προτιμούσε να είναι κάπου απομονωμένα και ήσυχα για να διαβάσει το ψαγμένο του βιβλίο όπως πρέπει.

Σκορπιός

Κατασκοπεύει τους πάντες και τα πάντα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του, και τρελαίνεται να συζητά με την παρέα για τα χούγια των λουόμενων σχολιάζοντάς τους γλαφυρά.

Τοξότης

Θα πιάσει κουβέντα με κάθε τουρίστα, θα κάνει ό,τι θαλάσσιο σπορ υπάρχει και γενικά δύσκολα θα βάλει γλουτό κάτω στην άμμο.

Αιγόκερως

Είναι εκείνος που θα διαβάζει οικονομική εφημερίδα μέσα στον καύσωνα, θα βγάλει το smartphone για να στείλει e-mail στη δουλειά και θα σου κάνει παρατήρηση γιατί γελάς δυνατά.

Υδροχόος

Ο σταρ της παραλίας. Ή τουλάχιστον αυτός με τον αέρα τους σταρ. Απαραίτητο αξεσουάρ το λάδι για να λάμπει και μια παγωμένη μπύρα στο χέρι για την εναλλακτικότητα της φάσης.

Ιχθύς

Ο Mr. Εθνικά Μακροβούτια 2017. Πάει τόσο βαθιά που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πέσει σε σκάφος του λιμενικού και θεωρεί τη θάλασσα προσωπικό του ησυχαστήριο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v