Χαρά Θεού από την Παρασκευή!

Με λιακάδα θα κάνουμε γιορτές απ’ ό,τι δείχνει η πρόγνωση του καιρού για το Πάσχα. Λέτε να κάνουμε τετραήμερο… με καλοκαίρι;
Χαρά Θεού από την Παρασκευή!
Επιτέλους, Πάσχα με καλό καιρό! Από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται ένα… μίνι-καλοκαίρι στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με την πρόγνωση, ο καιρός τις ημέρες των γιορτών θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, και ενώ την Μεγάλη Τετάρτη και Πέμπτη αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης το σκηνικό αλλάζει και ο καιρός βελτιώνεται. Την Μεγάλη Παρασκευή, η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ορεινά υπάρχει η πιθανότητα σποραδικών βροχών τις απογευματινές ώρες.

Ίδιο σκηνικό με γενικά αίθριο καιρό αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, με έντονη ηλιοφάνεια – τοπικές νεφώσεις αναμένονται μόνο στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική, η θερμοκρασία από την Μεγάλη Παρασκευή ως και την Κυριακή του Πάσχα θα φτάσει ως και τους 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Θεσσαλονίκη τους 23. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22-24 βαθμούς. Μικρή πτώση θα παρατηρηθεί την Δευτέρα του Πάσχα.

Αν μείνετε στην Αθήνα, εδώ σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για να εκμεταλλευτείτε τη λιακάδα και εδώ τα πιο ανοιξιάτικα μέρη της. Αν πάλι η καλοκαιρία σας ανοίγει την όρεξη για εκδρομή, εδώ έχουμε συγκεντρώσει ξενώνες σε πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής. 

Δείτε εδώ την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη την Ελλάδα και εδώ την πρόγνωση για κάθε περιοχή της Ελλάδας ξεχωριστά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v